חשק מיני וקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני וקיום יחסי מין
    איציק
    13/10/2017

היי,
    אני נשוי מזה כ-10 שנים, אני מאוד אוהב את אישתי והיא אותי כפי שהיא אומרת, יחסי המין שלנו פשוט לא טובים וזה רק מחמיר עם השנים, אנחנו במצב היום שמקיימים יחסי מין פעם בחודש חודשיים וגם שזה מגיע זה אחרי הרבה מאוד לחץ, מריבות וכו׳ והיא כאילו עושה לי טובה, ואז יש תנאים:
    1. אסור לגוע בפטמות כי זה מציק.
    2. בלי מין אורלי בכלל כי זה מפריע לה וכואב לה.
    3. לא מכניסים אצבעות, לא נוגעים בכלל בפות ובטח לא בדגדגן כי זה כואב.
    4. יש לי שתיים שלוש דקות לחדירה ולגמור כי היא לא יכולה להמשיך כואב, שורף, מציק וכל מה שאפשר!
    בקיצור חפוז תגמור ועזוב אותי בשקט.
    יש לציין שמעולם לא איפשרה לגעת לה בדגדגן כי זה כאבי תופת להגדרתה, היא גם לא מאוננת היא טוענת שאינה צריכה את זה.
    הייתי עם נשים נוספות בחיי לא מעט ולא נתקלתי בכזה דבר מעולם!
    למה התחתנתי איתה? יש כזה דבר שנקרא אהבה שהיא מעוורת ואומרים יהיה בסדר הכל יפתר וזה רק הולך ומחמיר!!!
    יש לציין שאני שוקל לפרק את הנישואים בערבות כך! מה עושים? היא לא מוכנה גם ללכת לטיפול מיני כי היא אומרת שאין שום בעייה וזה היא וזהו!!!
    האם ניתן בכלל לטפל בכזה דבר? או שזה אבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני וקיום יחסי מין

הוספת תגובה

• הי איציק

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/10/2017

צר לי לקרוא את מצוקתך. אכן לא קל!
    לא יודע מה זוגתך מרגישה או אומרת לגבי העניין, אבל אם יש רצון שלה אז יש מקום לטיפול אשר יתכן ויעזור לשניכם להגיע ליחסי מין תכופים ומהנים יותר.
    האם ב-10 שנים שאתם יחד ניסיתם לפנות לייעוץ מקצועי כלשהו?
    אם איננה מעוניינת אז.....

בכל מקרה יש מה לעשות!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

איציק
    13/10/2017

היינו בטיפול זוגינרגיל בגלל בעיות אחרות, אך במהלך הטיפול הובן שרוב הבעיות האחרות נובעות מהבעייה הזו בגדול, בגלל תסכול וכד׳.
    המטפלת הזוגית ניסתה גם לגוע בעיניין זה אך איננה מקצועית בתחום וזה היה שיטחי, התמקד בעיקר בתן לה זמן אל תלחץ ואכן לא לחצתי אך זה לא הגיע זה היה לה יותר נוח שכביכול אני כבר לא מבקש, לעזור זה לא עזר.
    אם היא תיהיה מעונינת בלהבות? בלשוני? בפגישת ייעוץ ראשונית רגע להפיג את החששות זה משהו שאתם מתעסקים בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי איציק

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/10/2017

אם אני מבין טוב את תוכן תגובתך, אזי חשוב שתיפנו למטפל זוגי המומחה גם בתחום הטיפול המיני.
    לא רוצה להבטיח להבות, אבל אם יש רצון יש סיכוי לשיונוי ושיפור!!
    יש גם באופן פרטי וגם דרך קופןת החולים.
    איפה אתם גרים?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

המדף לתגובה
    13/10/2017

גרים במודיעין, אני מחפש מדהו פרטי ודיסקרטי, עם הרבה הבנה, לאט לאט, לא זבנג וגמרנו סה בטוח לא יעבוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/10/2017

איזו קופ"ח אתם?
    או שכנס לעתר של איט"ם ותראה מי מתאים וקרוב למקום מגוריכם כדי שיהיה נוח להגיע פרטי.
    או שתגיד לי מה אתם רוצים ואוכל להתייחס ולהפנות...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו