מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיני וקיום יחסי מיןאיציק13/10/2017
היי,
אני נשוי מזה כ-10 שנים, אני מאוד אוהב את אישתי והיא אותי כפי שהיא אומרת, יחסי המין שלנו פשוט לא טובים וזה רק מחמיר עם השנים, אנחנו במצב היום שמקיימים יחסי מין פעם בחודש חודשיים וגם שזה מגיע זה אחרי הרבה מאוד לחץ, מריבות וכו׳ והיא כאילו עושה לי טובה, ואז יש תנאים:
1. אסור לגוע בפטמות כי זה מציק.
2. בלי מין אורלי בכלל כי זה מפריע לה וכואב לה.
3. לא מכניסים אצבעות, לא נוגעים בכלל בפות ובטח לא בדגדגן כי זה כואב.
4. יש לי שתיים שלוש דקות לחדירה ולגמור כי היא לא יכולה להמשיך כואב, שורף, מציק וכל מה שאפשר!
בקיצור חפוז תגמור ועזוב אותי בשקט.
יש לציין שמעולם לא איפשרה לגעת לה בדגדגן כי זה כאבי תופת להגדרתה, היא גם לא מאוננת היא טוענת שאינה צריכה את זה.
הייתי עם נשים נוספות בחיי לא מעט ולא נתקלתי בכזה דבר מעולם!
למה התחתנתי איתה? יש כזה דבר שנקרא אהבה שהיא מעוורת ואומרים יהיה בסדר הכל יפתר וזה רק הולך ומחמיר!!!
יש לציין שאני שוקל לפרק את הנישואים בערבות כך! מה עושים? היא לא מוכנה גם ללכת לטיפול מיני כי היא אומרת שאין שום בעייה וזה היא וזהו!!!
האם ניתן בכלל לטפל בכזה דבר? או שזה אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איציק
ד``ר עידן מיליצ`ר13/10/2017צר לי לקרוא את מצוקתך. אכן לא קל!
לא יודע מה זוגתך מרגישה או אומרת לגבי העניין, אבל אם יש רצון שלה אז יש מקום לטיפול אשר יתכן ויעזור לשניכם להגיע ליחסי מין תכופים ומהנים יותר.
האם ב-10 שנים שאתם יחד ניסיתם לפנות לייעוץ מקצועי כלשהו?
אם איננה מעוניינת אז.....
בכל מקרה יש מה לעשות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
איציק13/10/2017היינו בטיפול זוגינרגיל בגלל בעיות אחרות, אך במהלך הטיפול הובן שרוב הבעיות האחרות נובעות מהבעייה הזו בגדול, בגלל תסכול וכד׳.
המטפלת הזוגית ניסתה גם לגוע בעיניין זה אך איננה מקצועית בתחום וזה היה שיטחי, התמקד בעיקר בתן לה זמן אל תלחץ ואכן לא לחצתי אך זה לא הגיע זה היה לה יותר נוח שכביכול אני כבר לא מבקש, לעזור זה לא עזר.
אם היא תיהיה מעונינת בלהבות? בלשוני? בפגישת ייעוץ ראשונית רגע להפיג את החששות זה משהו שאתם מתעסקים בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי איציק
ד``ר עידן מיליצ`ר13/10/2017אם אני מבין טוב את תוכן תגובתך, אזי חשוב שתיפנו למטפל זוגי המומחה גם בתחום הטיפול המיני.
לא רוצה להבטיח להבות, אבל אם יש רצון יש סיכוי לשיונוי ושיפור!!
יש גם באופן פרטי וגם דרך קופןת החולים.
איפה אתם גרים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
המדף לתגובה13/10/2017גרים במודיעין, אני מחפש מדהו פרטי ודיסקרטי, עם הרבה הבנה, לאט לאט, לא זבנג וגמרנו סה בטוח לא יעבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק
ד``ר עידן מיליצ`ר13/10/2017איזו קופ"ח אתם?
או שכנס לעתר של איט"ם ותראה מי מתאים וקרוב למקום מגוריכם כדי שיהיה נוח להגיע פרטי.
או שתגיד לי מה אתם רוצים ואוכל להתייחס ולהפנות...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)