דלקת ותחושת אי נוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ותחושת אי נוחות
    מיטל
    03/11/2017

שלוםרב.
    הכרתי מישהו ממש שמצא חן בעיניי מפה לשם נפגשנו וקיימנו יחסים. וכאשר התחרמנו וכל זה הוא הכניס לי אצבע מקדימה וגם מאחורה. וכנראה את אותה האצבע הכניס פעם קדימה פעם אחורה. כי יום למחרת הרגשתי שצורב לי ואי נוחות למטה. ומסתבר שלאחר 3 ימים גילו דלקת בשתן והתפתלתי מכאבים. אני עצבנית עליו רצח כמו שאף פעם לא שנאתי מישהו. והוא כתב לי שסיפרתי לו שהוא מצטער. אני ממש עצבנית על כל הכאב שעברתי עם הדלקת ולא יודעת מה לעשות??? -:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ותחושת אי נוחות

הוספת תגובה

• מיטל שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/11/2017

צר לי לקרוא את תסכולך.
    אני מקווה שאת יודעת שהבחור לא עשה את אשר עשה מרוע לב ומכוונה תחילה!! ואף אמר לך שהוא מצטער.
    לא שאני מסיר מאחריותו, אבל גם מדברים מתסכלים"רצח"...(כפי שכתבת) לומדים צטמחים ומבינים מה לעשות ו/או לא לעשות פעמים הבאות.

ב ר י א ו ת !!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךךך בבקשה

מיטל
    04/11/2017

תודה רבה. אני בחורה מאוד סטרילית ואף פעם לא קרה לי דלקת מקיום יחסים. אני חוששת עכשיו שבפעם הבאה אני אהיה לחוץ מקיום יחסים בגלל זה. איך ניתן למנוע את הלחץ?ושנית מה ניתן לעשות כדי שלא תהיה שוב דלקת מבחינת יחסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/11/2017

מבין את הלחץ.... קיימי יחסים אל תהססי להגיד לבחור שאת לחוצה. קיימי יחסים יותר "נכונים" שלא תקבלי זיהום/דלקת.... קל לי להגיד...אז :
    ואל תחששי!! בעיקר תהני!! תהני!! תהני!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זא יותר

מיטל
    05/11/2017

מה זא יותר נכונים? א י תמיד עם קונדום. כי גלולות לא יכולה. אז מה זה אומר נכונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אומר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/11/2017

שלא לחזור על התנהגות "לא סטרילית" (כדברייך....)
    כלומר ללא החדרה של אצבעות ו/או חפץ כזה או אחר שאינו נקי לאיבר מינך.... בטח לא אחרי שהיו בפי הטבעת.
    לא שאני רוצה להטריד ולהלחיץ אבל גם ששומרים על נקיון יכולה להיות דלקת.
    בפורום גניקולוגיה יוכלו לענות לך ביתר דיוק ומקצועיות!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו