חוסר חשק מיני וכאב בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני וכאב בזמן חדירה
    נעמה
    21/11/2017

היי,
    אני נמצאת בזוגיות מדהימה כבר כמעט שנה. בחודשיים האחרונים באופן פתאומי כמעט אני חווה ירידה בחשק המיני, ירידה חדה ממש ויובש בנרתיק. בנוסף, לפני חודשיים בזמן קיום יחסים ממש צרב לי בזמן החדירה, ובדיקה גינקולוגית הראתה שיש לי פטריה וזה טופל. מאז אני חוששת מחדירה שמא יכאב לי שוב, ואני בנוסף לכל נמצאת בתקופה ממש לחוצה בחיי. החלפתי את הגלולות שלי כדי לבדוק אם זו הייתה סיבה לירידה בחשק המיני, סיימתי את החפיסה הראשונה עכשיו וטרם ראיתי שינוי. האם יכול להיות שהסטרס שאני נתונה בו הוא הסיבה לכאב בזמן החדירה והסיבה לחוסר חשק המיני. קראתי על דלקת מבוא העריה אבל לפי הסימפטומים זה לא נראה שמשהו שיש לי. הכאב היה נקודתי רק בחדירה ומן צריבה כזו שנעלמה אחרי שנגמר האקט עצמו. יש לציין שכבר חודשיים אני מפחדת לקיים יחסי מיו בגלל הכאב שחוויתי מה פטריה. איך אני יכולה להתמודד עם זה? יש לציין שאני נמשכת לבן זוגי מאוד והקשר בינינו חזק והוא מכיל ומקשיב לי. אבל אני מתוסכלת ולא יודעת איך להתחיל לבדוק את מה שאני חווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי נעמה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/11/2017

צר לי לקרוא את מצוקתך ועוד יותר צר לי לכתוב לך שמתוך כל מה שאת כותבת יהיה נכון לפנות לייעוץ מקצועי כדי להבין את פשר העניין ומה ניתן לעשות כדי לעזור לך במצוקתך.
    איזו קופ"ח את? איפה גרה?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני וכאב בזמן חדירה

נעמה
    22/11/2017

אני גרה בתל אביב בקופת חולים מכבי
    ייעוץ מקצועי הכוונה לגינקולוג או טיפול מיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו