בעיות זקפה לחבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה לחבר
    שי
    20/05/2008

שלום שמי שי ויש לי חבר מספר חודשים חשוב לי לציין שהזוגיות ביננו מעולה אנחנו מאוד אוהבים והפתיחות בנושא המין מצוינת.
    ישנה בעיה כזאת חבר שלי עד אלי לא קיים יחסי מין במשך 8 חודשים והתרגל לגמור מאוננות.
    בפעמים שניסינו לקיים יחסי מין בהתחלה בלי הקונדום היתה זקפה ממש טובה חזקה ונוקשה ובכניסה לנרתיק היא ירדה כך גם עם קונדום הכל טוב ויפה עד שהוא שם ומנסה לחדור אלי הזקפה פשוט יורדת בהתחלה קצת ואז לגמרי.
    מה שכן הוא גומר ממש מיידי אם אני עושה לו ביד והשפיכה יפה:)
    הדבר מאוד מתסכל את חבר שלי -הסברתי לו שלי זה ממש לא מפריע הוא מספק אותי מעולה כי אני גם ככה לא גומרת מחדירה ובאמת אני מרגיעה אותו בנושא בכל צורה אפשרית.
    שאלתי אם זה קרה לו בעבר הוא אמר שהיו מקרים מעטים אבל לא רבים במיוחד כשזה היה עם קונדום הנקודה היא שכאן זה גם קורה בלי הקונדום ברגע שהוא בא לחדור הוא פשוט קטן ולא נוקשה כך שלא ניתן לבצע את החדירה...
    ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם הדבר מראה על חוסר פריון? ומה ניתן לעשות כדי לפתור זאת..
    מודה לעזרתך,
    שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה לחבר

הוספת תגובה

• תגובה??:)

שי
    22/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי לגרות אותו בדרכים נוספות

רועי
    22/05/2008

היי שי,
    נסי לקיים איתו מין אוראלי ארוך יותר
    נסו לראות סרט כחול ברקע
    נסו להתאמן על שמירת זיקפה גם מחוץ לנרתיק כלומר תעשי לו ביד לאט , תפסיקי תתחילי שוב ככה בלי שיגמור רק כדי שתשאר זקפה.
    באימונים תצליחו :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

שי
    22/05/2008

הי רועי תודה על עצותיך:)
    ככה-הפור פליי הוא ארוך -אנחנו משלבים הרבה דברים הזקפה שלו עומדת ונשארת זמן רב רק ברגע הכניסה ואולי אחריה זה מתחיל לאבד או ברגע ששמים את הקונדום...
    האם יש מצב שזה קורה בגלל שהוא מרוגש יתר על המידה ממני (הוא אמר משהו בסגנון..).
    בכל אופן אנחנו את ננסה את מה שאמרת חשבתי גם על מצב שאולי הוא עם עצמו יעשה ביד עם הקונדום ככה שהוא יתרגל לעבודה הזו יותר
    אשמח לתגובתך ולעוד תגובות של הרופאים,
    תודה !
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם תמיד משתמשים בקונדום?

רועי
    23/05/2008

יתכן שהבעיה היא הקונדום קראתי על כך תלונות אבל לא חוויתי אישית בעיה
    לכן יתכן שכדאי שתעברו לגלולות .
    הרעיון שהעלאת לעשייה ביד עם קונדום הוא טוב ובהחלט כדאי שתנסו אותו.
    אם חבר שלך לא מנוסה עדיין בקיום יחסי מין יתכן שהבעיה היא זמנית ומדובר בהתרגשות והיא תחלוף עם הזמן והניסיון והקרבה הפיזית והנפשית אלייך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ותעדכני מה קרה בינתיים

24/05/2008

והאם מצליח לגמור ביד על הקונדום. בהחלט אפשרי לנסות לעבור לגלולות אם זה קשר רציני וממושך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי:)

שי
    24/05/2008

שמחה לבשר שאתמול הצלחנו לשכב והכל היה בסדר אפילו לא הייתי צריכה להגיד לו על הנושא של הקונדום והעשייה ביד דרכו..
    מאמינה שדי הרגעתי אותו בשיחה קודמת שלנו טרם פניתי אליכם מה גם שהיה משחק מקדים פרוע יותר מהרגיל כמו שלמדתי כאן קוראים לזה פרווטי;)
    מודה לכם מאוד!!!
    אחלה שבוע,
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו