טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , אני ובת זוגתי מקיים יחסי מין בתדירות של יום כן יום לא ... אני גומר 3 פעמים ואני עדיין עם חשק לעוד , הבעיה היא שהאיבר מין ממש מצטמק , לפי מדידה יש לי 16.8 בזקפה נורמלית . אבל ברגע שנגמר האקט השלישי ...האיבר מין נפול ובקושי מגיע ל4 ס"מ ..קצת הזוי ... ואפילו בת זוגתי צוחקת מהעניין .
ואני גם מעט נבוך לראות איך האיב רמין מצטמק כ"כ... אגב גם שאני עייף נורא האיבר מין ממש קטן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתאר תופעה טבעית שקורת אצל כל אחד מאיתנו באופן ובמידה כזו או אחרת. אין לך מה להבהל ובטח לא להפגע.... ותן לזוגתך לקרוא את תשובתי אז.... גם היא תרגע. בואו תקיימו יחסי מטין של איכות ולא כמות ור=אז גם הגודל לא ישתנה באופן כ"כ מהותי..... רק אמרתי... לא חייבים :-)
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד