מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חדירה של איבר מין בוודאות עושה אורגזמה?מלכה20/12/2017
שלום.אני רציתי לדעת כמה עמוק צריך להחדיר אצבע בשביל להרגיש אוננות.אני מחדירה שתי אצבעות בתנועות סיבוב אבל לא עמוק-ממש קצת פנימה לחור ולא מצליחה להרגיש שום דבר חוץ מעונג קל של עשירית שניה וזהו.האם לא מחדירה עמוק מספיק?
האם חדירה של איבר מין בוודאות עושה אורגזמה והאם זה יותר חזק מהאוננות באצהע כי אצבע לא מגיעה ממש עמוק ואני מפחדת לההכאיב או להזיק חלילה.שאלה נוספת על אוננות במחזור האם חלילה מסוכן והאם האורגזמה זהה.
ושאלה אחרונה-בגיל11 או 10 היתי מרגישה אורגזמות חזקות כאשר היתי מטפסת על חבלים או עמוד בתור משחק בגן השעשועים ליד בית.האם זה יכול להיות שהם היו חזקות-אבל ממש חזקות בגלל שזה היה סמוך להתפתחות ההורמונים כי היום אני מעל גיל 20.האם זה נבע מפיתוח ההורמונים טרם קבלת ווסת ראשון ...
מעולם מאז לא הרגשתי אורגזמות.אין לי פרטנר ולבד באוננות מרגישה חלק לשניה ובכלל לא אותו דבר,אודה לעיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלכה שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2017מהי אורגזמה ?
האורגזמה קורית לאחר שלב ההתעוררות המינית. התרחבות הנרתיק וסיכוך מוביל למתח השרירים בגוף ולגודש מקסימלי בכלי הדם.
בשלב זה, שלב האורגזמה, חלה השתחררות בכיווץ השרירים ובגודש בכלי הדם. שלב האורגזמה נמשך כמספר שניות, כשהעוצמה, המשך והיכולת להגיע למספר אורגזמות שונים מאישה לאישה וגם אצל כל חת זה משתנה.
באופן כללי אצל מרבית הנשים תחושת האורגזמה מרוכזת באזור הממוקם בשליש התחתון של הנרתיק , אזור זה גדוש ותפוח בכלי דם מורחבים. ההתכווצויות שהאישה חווה נובעות מכווץ שרירי רצפת האגן, הן סדירות ומופיעות כל 0.8 שניות בעוצמה שהולכת ויורדת. בנוסף, יש נשים החוות גם התכווצויות בפי הטבעת וברחם.
מבחינה פיזיולוגית תגובת האורגזמה של האישה והגבר דומה, רק שבגבר היא מלווה בשפיכה בעוד שבנשים הדעות חלוקות האם יש שפיכה נשית או לא .
חשוב להבין שלא משנה באיזה דרך האישה תחווה אורגזמה – בין אם זה בגירוי חיצוני על הדגדגן או בגירוי נרתיקי או בכל דרך אחרת, אפילו בחלום, הרי שתחושת האורגזמה תהיה זהה ותקרה במשטח האורגזמי.
יש נשים היכולות להגיע לאורגזמה רק מגירוי של הדגדגן ואחרות גם מגירוי נרתיקי, אורגזמה הנחוות מגירוי של הדגדגן הינה הרבה פעמים חזקה יותר בעצמתה מאורגזמה נרתיקית, שכן ריכוז העצבים בראש הדגדגן הינו עצום – מדובר על 8000 (!) קצות עצבים באזור שגודלו פחות מס"מ. בדרך כלל גם אישה החווה באורגזמה בזמן חדירה נעזרת בגירוי לא ישיר של הדגדגן תוך כדי תנועות המשגל.
אין אורגזמה נכונה או אורגזמה לא תקינה. כל הדרכים מקובלות להגעה לאורגזמה ואין נכון ולא נכון. יחד עם זאת כל דרך עלולה להוות קושי להגעה בדרכים אחרות.
השכיחות המשוערת של קשיי אורגזמה באוכלוסיית הנשים הכללית הינה כ – 30%.
מה שאת אמורה לעשות זה לאונן חיצוניצ על הדגדגן כדי להגיע לאורגזמה כמו שהיית עושה , בלי לדעת, כשהיית בת 11 וטיפסת על חבל שגירה לך את הדגדגן!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)