בדיקת טוסטסטרון 3 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת טוסטסטרון 3 שאלות
    אבי
    20/01/2018

אני בן 55.ניסנו להכנס להריון לפני שנה וחצי לא הלך. הרופא מחה סירב לתת בדיקת זרע. טען שחייבים קודם להוכיח שהאישה נבדקה והכל תקין אצלה. שאלתי האם אין לי זכות כמבוטח םבדוק עצמאית מצב הזרע?
    לפני מספר חודשים וללא קשר לנושא ההריון.
    הרגשתי עייפות כללית. לא היה שינוי בתפקוד המיני יש לי זיקפת בוקר טובה כל יום. החלטתי לבקש ו עשיתי בדיקת טסטוסטרון. יצאה 6 שזה נמוך.
    וזאת למרות שכפי דציינתי אין לי בעית זיקפה וגם לא באקט עצמו. וגם חשק מיני. וזרע שופע. לא חשבתי שזה קשור. עכשיו קראתי שיש קשר לרמהנמוכה של ההורמון. שאלותי. האם צריך לחזור על הבדיקה שוב? ? ובמידה ויש תוצאה נמוכה מה יכולה להיות הסיבה. אין לי סוכר ולא לחץ דם ואני לא שמן.
    בנוסף אבקש לדעת אם מקבלים טוסטסטרון ולאבא יש סרטן ערמונית האם זה גורם סיכון גבוה לסרטן ערמונית אגרסיבי אצלי אם אקח טסטוסטרון בטיפול?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת טוסטסטרון 3 שאלות

הוספת תגובה

• אבי שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/01/2018

לא יודע מאיזו סיבה לא נתנה לך אפשרות לעשות בדיקת זרע. אתה יכול לעשות באיכילוב לדעתי העלות 170 ש"ח
    ללא קשר אתה נמצא בגיל המעבר של הגבר (גם לגברים בדומה לנשים יש) בגיל 55 עלולה להיות ירידה של טסטוסטרון ללא קשר לסוכר לחץ דם או השמנה.
    תעשה בדיקה נוספת להיות בטוח שהרמה 6.
    אם אין בעייה של תפקוד מיני אז אולי יש גורם אחר לעייפות ...למרות טסטוסטרון נמוך. בכל מקרה יש מקום לבדיקות נוספות ואישור רופא על מנת שלא לגרום לסרטן ערמונית כפי שאתה מציין.

בכל מקרה בהצלחה בהיריון ו/או בכל דבר שתחליטו!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה. הבהרה קטנה

אבי
    20/01/2018

אין לי מושג מדוע יש התנגדות לתת בדיקת טסטוסטרון נוספת לצורך ודאות בתוצאה בבדיקת טוסטסטרון בבדיקת דם עצמה. הבנתי שכדאי באותה מעבדה. כמו כן, מאיפה רופא ממציא כל מיני מגבלות של מניעת מתן בדיקה חוזרת שביקשתי? וגם כל הנושא של בדירת זרע כאמור. זה גובל בהתנגדות שאני לא מבין זה לא מתאים לרופא לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אבי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/01/2018

אכן תמוה בעיניי אבל לא מכיר את כל הפרטים ולכן.... :-(

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו