מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה לי יותר לגמורדוד26/01/2018
בתקופה האחרונה קשה לי יותר לגמור
מגיע שלב שכאילו האיזור קצת רדום
כשאני גומר שלא כמו פעם הזרע פשוט נשפך החוצה ולא משפריץ כמו פעם
יש לי שלושה ילדים האחרון בן 3 חודשים
הבעיה התחילה באמצע ההריון האחרון
עשיתי בדיקת טסטוסטרון בין השאר אמרו לי שלספורטאי זה נמוך אך האנדרוקרינולוג אמר שהכל תקין
אשמח למענה
המצב מתיש כבר גם את אישתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרע פשוט נשפך החוצה ולא משפריץ
דוד26/01/2018בן 31
בתקופה האחרונה קשה לי יותר לגמור
מגיע שלב שכאילו האיזור קצת רדום
יש לי שלושה ילדים האחרון בן 3 חודשים
הבעיה התחילה באמצע ההריון האחרון
עשיתי בדיקת טסטוסטרון בין השאר אמרו לי שלספורטאי זה נמוך אך האנדרוקרינולוג אמר שהכל תקין
הייתי אצל אורולוג אמר שלדעתו זה בעיה בראש
אך המצב החמיר
זיקפה לכאורה תקינה למרות שלפעמים לא כלכך חזקה (כאילו עיפה)
כשאני גומר הזרע פשוט נשפך החוצה ולא משפריץ כמו פעם
ההנאה מאוד ירדה
אשמח למענה
המצב מתיש כבר גם את אישתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר27/01/2018צר לי על תחושתך וצר לי על המענה..... מאוד קשה לי לתת לך מענה חד משמעי ומדוייק למה זה קורה ומה ניתן לעשות. יהיה נכון שתפנה לאיבחון ובמידת הצורך טיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון של איזה רופא?
דוד28/01/2018תודה על התגובה המהירה
הייתי אצל אנדוקרינולוג
אורולוג ורופא משפחה
האורולוג אמר שזה בראש?
לא מרגיש לי ככה
אני לומד רוב היום
עושה ספורט כולל הרמת משקולות
מי הכתובת הבאה?
אשמח לכל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר28/01/2018איזו קופ"ח אתה?
חשוב שיראה אותך סקסולוג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי גר במודיעין
דוד28/01/2018מכבי
גר במודיעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דוד יש אפשרות
ד``ר עידן מיליצ`ר28/01/2018במרפאה לטיפול מיני באיכילוב....
או שתברר עם מכבי איפה יש הכי קרוב למקום מגוריך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)