טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בן 34 ובשלושת החודשים האחרונים , מאז תחילת נטילת כדור נגד לחץ דם על בסיס יומיומי , אני חווה בעיה בזיקפה שגורמת לי לזיקפה חלקית בלבד ומשפיעה על יחסי המין שלי עם בת הזוג ועל הקשר בכלל . בנוסף אני נוטל כבר 13 שנה פרופסיה נגד נשירת שיער. מלבד זאת , הבריאות שלי תקינה לחלוטין . רציתי בבקשה לדעת איזה טיפול תרופתי מומלץ עבורי בהתבסס על העובדה שאני אמשיך לקחת את התרופה נגד לחץ דם לשלושת החודשים הקרובים .
בברכה,
יהונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית מבלי לפגוע בראשך :-) הייתי ממליץ שתפסיק עם הפרופסיה. ועכשיו לגופו של עניין, תלוי איזה כדורים נגר לחץ דם אתה נוטל. אם אין בהם ניטראטים אז אין מניעה שתיעזר בכדורים לזיקפה. יהיה חשוב שתתייעץ עם הרופא המטפל שלך. פתח בפניו את העניין...כי יש מה לעשות לעזור לך לתפקד מינית ועם הקשר עם זוגתך. פנה לרופא המטפל.
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד