מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעידן מילצ'רמיכל23/05/2008
כתבת לי שבעלי צריך לעבור בדיקות דם על מנת להבין את בעיית הזיקפה
האם תוכלי בבקשה לרשום לי על איזה בדיקות דם ספציפיות מדובר? וגם איזה בדיקות נוספות שרשמת צריך לעשות..?
זה ממש חשוב לי מכיוון ואני גם מבינה קצת עיניין בתחום הבדיקות דם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עידן, אבל...
24/05/2008לא יודע פרטים על בעלך, כי לא יודע מהי ההודעה המקורית...
אבל, אם יש חשד לבעיה רפואית כסיבה לבעיית הזקפה - הבירור כולל בד"כ ספירת דם, כימיה מליאה (כולל פרופיל שומנים בצום מלא) ופרופיל הורמונלי (כולל טסטוסטרון ופרולקטין). כדאי להתייעץ במסגרת מרפאה לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתדלו לשרשר לשאלה המקורית
24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר חרותי!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי26/05/2008סבבה , אבל נגיד אני מחליט ליגמור בחוץ
למה חייב דווקא בקונדום ?
תסביר לי תקטע הזה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאילו, מה הקשר לשאלה הנוכחית...
27/05/2008קונדום עוזר למנוע הריון ומחלות מין. גם אם אתה חושב שאתה גומר בחוץ, הרי בזמן הזקפה יש נוזל מ'קדים שקרוי precum - עוד הרבה לפני שאתה שופך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מיכל25/05/2008ספרית דם ושומנים תמיד הוא עושה כל חצי שנה הכולסטרול שלו כרגע יציב כי הוא מטופל בכדורים לגביי ההורמונים גם אם הם נמוכים אני יודעת שרופאים לא אוהבים לתת מרשם להורמונים והאם בכלל זה לא מסוכן לתת הורמונים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא צריך הורמונים
27/05/2008אז זה מיותר לחלוטין, ובמקרים מסויימים גם מסוכן. בכל מקרה זה מחייב מעקב רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)