טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני ובן זוגי נמצאים כמעט חצי שנה המערכת יחסים. בתחילה הקשר התחיל כסטוץ ונותק. לאחר מכן חזרנו לקשר ומאז לא שכבנו חבר שלי החליט שהוא אימפוטנט ולא מקבל זיקפה ניסינו לשכב כמה פעמים ולא צלח. יש לציין שהוא היפוכנדר והלכנו שנינו להבדק למחלות מין והתצאות יצאו שליליות והכל בסדר. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מנסה לא ללחוץ עליו בקשר לסקס אבל אני מרגישה אבודה כי כן בא לי כבר שיעבור השלב הזה מה אני יכולה לעשות לגבי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנחנו שנינו סטודנטים וכרגע אין זמן למרות שגם כרגע הוא לא מרוצה מההצעה גם בעיקר חושש ממה שיגידו כמו שאמרתי הוא היפוכונדר גדול ותמיד טוען שיש לו מחלה כלשהי וקורא הרבה על מחלות לוקח תרופות סתם מתוך הפחד כמובן שניסיתי להרגיע אותו ולהגיד שאם היה מקום לדאגה אז כמובן שלא הייתי אומרת לו שהכל בסדר.. לא יודעת איך להסביר לו שמבחור שהיה פעיל מבחינה מינית עם הרבה בחורות הוא הפך לאימפוטנט בין לילה כמובן בגלל הפחד ממחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה היית מצפה שאציע? אין זמן...יש חשש לפנות לייעוץ מקצועי.... מה שאוכל להציע זה ש.. אולי תציעי שתכנסו למיטה ללא ניסיון לקיום יחסי מין מלאים זה אולי יוריד לו את החרדה. ולאט לאט יקבל זקפה....
עידן מיליצ'ר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד