טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, עד לפני כחודש הייתי נוטלת גלולות באופן קבוע כאשר הגלולה הראשונה היא ביום ראשון ולאחר שלוש שבועות בשבוע הרביעי (שבוע ההפסקה) הייתי מקבלת מחזור רק בסביבות סוף השבוע ולאחר מכן אפילו שעדיין הייתי במחזור הייתי לוקחת את החפיסה הבאה ביום ראשון לאחר שבוע ההפסקה. החלטתי לנסות להפסיק עם הגלולות חודש אחד כדי לראות איך הגוף שלי מגיב ובמהלך החודש הזה קיימתי יחסים עם בן הזוג 3 פעמיים כאשר בכולן הוא גמר בחוץ. כעת לאחר שבוע ההפסקה עוד לא קיבלתי מחזור ועבר כבר שבוע משבוע ההפסקה. האם יש סיכוי להריון? או שהמחזור מאחר בגלל שהפסקתי עם הגלולות. תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אסביר בקצרה - עשיתי הפסקה חודש מהגלולות וקיימתי יחסים לא מוגנים. ביצעתי בדיקת הריון באמצע היום שיצאה שלילית. האם אני יכולה להיות רגועה? המחזור מאחר בשבוע מהזמן הרגיל אבל אני חושבת שזה בגלל ההפסקה מהגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד