טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אעשה את זה ממש בקצרה,עברתי תאונת דרכים 15.1.18. עברתי ניתוח באגן PELVIS CLOSED BOTH עקב 3 שברים(בוצע חתח לאורך מעל הפין). לאחר כשלושה שבועות שאני עדיין מאושפז בביהח קרה דבר מוזר באחת הלילות. התעוררתי משינה והרגשתי שיש לי פיפי חזק חזק שאני לא מצליח לעצור אותו והוא יצא עם כאבים,פתאום ראיתי שזה זרע שלי בכמות גדולה.לא הבנתי מה קרה. לאחר 3 חודשיים,לאחר שיחרור מהשיקום...קרה מקרה דומה עם כמות קטנה מאוד. בשתי המקרים לא חלמתי שום חלום אירוטי, יש לציין שבחודש וחצי האחרון התחלתי לקיים יחסים יבשים עם בת זוגי ללא הגעה לשפיכה מלאה אלא בטיפות קטנות +יש זקיפה תקינה לאורך זמן. *יש לציין שלפני התאונה ולפני שהכרתי את בת זוגי,הייתי מגיעה לשפיכה ע"י אוננות *נוטל טרמדקס + מדבקה Fenta. ממה נובע מה המקרה הנ"ל? האם מהצבטרות של עודף של נוזל שלא יצא? אם יש קשר לניתוח של קיבוע האגן למקרה?(היות חתכו את המקום על מנת לבצע את הקיבוע).
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד