מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע ליחסי מין.ענת06/06/2007
לצוות שלום,
אני בת 26 וחבר שלי בעשר החודשים האחרונים בן 29 עוד מעט.
אנחנו כמעט לא שוכבים ובחודש האחרון לא שכבנו בכלל,זה לא שאנחנו לא מתראים ,ויש הרבה הזדמנויות. הוא פשוט לא רוצה לשכב איתי. כל פעם מסיבה אחרת. עייפות,דאגה או שמחר יש לו ראיון עבודה ,העניין הוא שאני מרגישה שזה הכל תירוצים ואני מרגישה דחוייה ולא נחשקת כי אני לא מבינה למה חבר שלי שאוהב אותי ואין לי ספק בזה לא מוכן לשכב איתי.
אשמח אם תוכלו לייעץ לי ,
בתודה מראש,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי.
ענת19/06/2007אני לא יודעת למה חבר שלי מתנהג אלי ככה ,בבקשה אם תוכלו לייעץ לי.
תודה מראש, ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
לורן20/06/2007שלום ענת,
יכולות להיות לכך הרבה סיבות. אני עצמי נמצאת עם משהו שסובל מאובדן חשק מיני כתוצאה מנטילת כדורים ואני רחוקה מלהיות מסופקת מחיי האהבה שלנו.השאלה היא למה זה קורה אצלך? האם חלו ינויים ביחסים שלכם? האם הוא נוטה למצבי רוח?האם הוא סובל מבעיות פיזיות או נפשיות? האם נוטל כדורים? האם נפל עליו עומס בעבודה?
קיצר, יכולות להיות הרבה סיבות. תספרי לי מה עוד השתנה, וננסה להבין.
לא להתייאש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת ולורן
יוסי ש22/06/2007מאוד מוזר לי לשמוע את הדברים האלו כגבר...יכול להיות שפשוט החשק המיני שלהם ירוד,אני ממליץ לדבר על זה בגלוי עם בני זוגכם...הרמזים הנשיים לא עוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר חגית כהנא20/06/2007איך היה המצב בתחילת הקשר?
את אומרת שהוא אוהב אותך, במה זה מתבטא?
מה את אוהבת בו?
מין הוא ביטוי לדברים שקורים בתוך ומחוץ לקשר!!!
הבה נגלה אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדר' חגית כהנא
ענת21/06/2007בתחילת הקשר,לא שכבנו בכלל ,התחלנו לשכב רק אחרי חמש וחצי חודשים. אנחנו עשר חודשים ביחד. הסיבה לכך שלקח לנו זמן הוא כי רציתי לדעת שהחבר שלי באמת אוהב אותי ושאני לא סתם אחת בשבילו. אני חושבת שהדברים שאני אוהבת בו הם שהוא מצחיק אותי והוא יודע לתת לי את הזמן כשאני צריכה כשאני מבקשת להיות לבד למשל. לדעתי אני חושבת שהוא אוהב אותי לפי איך שאכפת לו מימני. הוא תמיד מתעניין ודוחף אותי להצליח. חשוב לציין שלפעמים הוא לוחץ יותר מידי ואז באמת יש פיצוץ הכוונה ריב. ואחרי זה אני מבקשת שיתן לי זמן להרגע אז הוא נותן. אבל חשוב לי לציין שהוא לא עובד כרגע והוא סיים את הלימודים שלו ומחפש עבודה בתחום. כאשר שאלתי אותו למה הוא לא רוצה לשכב איתי הוא אמר בהתחלה שהוא לחוץ ועכשיו כשאני שואלת הוא אומר שאני זאת שלא רוצה לשכב איתו ואומר שאם אני אמשיך ככה הוא ילך לחפש בנות אחרות. הבעיה היא שהמצב החריף ולא השתפר. אני יודעת שאנחנו אוהבים אחד את השניה ושאכפת לנו זה מזו. אבל איך אפשר לפתור את הבעיה?
בתודה מראש,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
ד''ר חגית כהנא24/06/2007הרושם שיש ביניכם איכפתיות אבל אתם ברכבת הרים מלאת מתחים.
החבר שלך בשלב לא קל של חיפוש עבודה ובשלב זה הוא זקוק לתמיכה
אתם צריכים לשוחח על הקשר ביניכם לא במיטה ולנסות להבין מה כל אחד מצפה מהשני שתפי אותו ברצון שלך לאינטימיות ומין ושאלי אותו לתחושותיו.
חשוב שהשיחה תהיה רגועה ופתוחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת24/06/2007תודה ד"ר כהנא אני בהחלט הולכת ליישם את עצתך. מקווה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
אשף23/06/2007חבר שלך נשמע לי כאדם לחוץ מאד גם אם הוא לא מראה את זה. הוא אחד שחייב שחרור מוחלט מלחצים כדי לעשות סקס. הוא למשל לא יהיה מסוגל לעשות סטוץ חפוז בספסל האחורי של מכונית. הוא דואג יותר מדי והוא אוגר את זה בתוכו ולא מגלה את מה שעובר עליו. הוא אנושי . הוא סוחב על כתפו מטען . והמטען הזה חוסם לו את הדם למחלקת המין במוח. יקירתי יש דרכים לטפל בזה אבל הכל חייב להתחיל בזה שהוא יודה שיש לו בעיה. ולא בטוח שהוא יוכל לטפל בזה לבד. הוא חייב לקבל את העובדה שהוא צריך עזרה. שאיש מקצוע ילמד אותו שאפשר לשים בצד את הדאגות לשעה קלה ולהתמסר לתענוגות הגוף. תגרמי לו להבין שהוא לא בדרך אל האושר אלא אל חיי שעמום והוא גורר אותך יחד איתו. ברגע שידע שהוא בבעיה ויהי מוכן לטפל בזה יהיו לכם חגיגות יום העצמאות במיטה.
כל זה כמובן אם הוא בכלל נמשך אלייך. אני מקוה שהוא רואה בך שותפה לחיים ולא ידיה שכיף להיות איתה.
אההההההה..... למה אני חייב לקלקל. (--:.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)