טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הדבר נשמע לי כמו בלוף אחד גדול מישהו בגיל של אבא שלי שנתן לי טרמפ מהיישוב שאני גרה הסביר לי משהו שקשור להולדת ילדים הוא אומר שאין אישה שלא יכולה להכנס להריון....שאם לגבר יש איבר קטן או לאישה יש "נתיב" ארוך מדי זה מקשה על הכניסה להריון ולכן אם היא לא נכנסת להריון מהבעל היא צריכה למצוא מישהו מצויד היטב ולשכב איתו כ3 פעמים והוא לא יגמור בפנים ואז היא תכנס להריון ללא בעיה מישהו שמע על דבר כזה אי פעם....?? דרך אגב כצפוי הוא הציע את עצמו לי למרות שאמרתי לו שאין לי בעיות להכנס להריון ואני לא מתכוונת לשכב עם גבר אחר חוצ מבעלי ......הוא אומר זה לא בשביל הנאה זה בשביל לעזור לך....יש לי אישה בשביל מה אני צריך את זה אם אני רוצה סקס אני יכול לעשות את זה עם זונה....בקיצור מה אתם אומרים? נכון בלוף??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד