מה אתם אומרים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אתם אומרים?
    כיפה אדומה
    26/05/2008

הדבר נשמע לי כמו בלוף אחד גדול
    מישהו בגיל של אבא שלי שנתן לי טרמפ מהיישוב שאני גרה הסביר לי משהו שקשור להולדת ילדים הוא אומר שאין אישה שלא יכולה להכנס להריון....שאם לגבר יש איבר קטן או לאישה יש "נתיב" ארוך מדי זה מקשה על הכניסה להריון ולכן אם היא לא נכנסת להריון מהבעל היא צריכה למצוא מישהו מצויד היטב ולשכב איתו כ3 פעמים והוא לא יגמור בפנים ואז היא תכנס להריון ללא בעיה
    מישהו שמע על דבר כזה אי פעם....??
    דרך אגב כצפוי הוא הציע את עצמו לי למרות שאמרתי לו שאין לי בעיות להכנס להריון ואני לא מתכוונת לשכב עם גבר אחר חוצ מבעלי ......הוא אומר זה לא בשביל הנאה זה בשביל לעזור לך....יש לי אישה בשביל מה אני צריך את זה אם אני רוצה סקס אני יכול לעשות את זה עם זונה....בקיצור מה אתם אומרים? נכון בלוף??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אתם אומרים?

הוספת תגובה

• תתרחקי מאנשים כאלו

הצייד שביער
    26/05/2008

ברוח הדברים לפי דעתי מדובר בזאב ולכן כדי לך להתרחק.

את נשמעת תמימה למדי, גבר שמציע לך יחסי מין לא עושה את זה בשבילך אלא בשבילו, למרות כל מה שהוא אומר לך.

הדבר חמור שבעתיים כשמדובר בחבר של המשפחה [אביך].

לסיכום הדברים אציין כי ההסברים שלו נשמעים מופרכים , לא הגיוניים בעליל ואנו בטוח שכל גניקולוג יאשר את המסקנה הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה מימני רק רציתי לעזור לך!

הזאב
    29/05/2008

בואי אליי הביתה ואני אסדר אותך!...חחח איפה סבתה שלך?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו