דכאון בגלל ברית מילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון בגלל ברית מילה
    בן 30+
    22/06/2018

שלום רב, כשהייתי קטן עשו לי מה שקוראים ״ברית מילה״, אני היום בשלהי שנות ה30 לחיי על אף שבעל איבר גדול מהממוצע, מדוכא, אובססיבי לגבי שלמות הגוף שהושחת וחש פגום. לא מצליח להשתחרר מתחושת האובדן ולא מרוצה מהמראה המגוחח שיש איבר נימול. האם ישנה פריצת דרך בשחזור איבר מין לגברים? הבנתי שיש תהליך חלקי של מתיחת העור במשך כמה שנים אבל זה גם לא פרקטי, גם לא טבעי וגם לא באמת משחזר את כל האנטומיה המקורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון בגלל ברית מילה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/06/2018

צר לי לקרוא את החוויה שלך...
    עם כל קדמת הרפואה והיכולת לשחזר איבר כזה או אחר, ומעבר לעובדה שכיום מקובל לעשות ברית מילה בהרבה מקומות בעולם מסיבה בריאותית, יהיה נכון שתפנה לטיפול פסיכולוגי כדי לעבד ולאבד את החוויה הקשה שלך.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד פסיכולוגיה זה הכיוון

בן 30+
    23/06/2018

הייתי שנים, בנושאים שונים, הספיכולוגיה מוגבלת. אדם שיש לו בעיה פיסית, לפעמים תפתר רק עם שינוי פיסי ולא נפשי. בשבילי זה מאוחר אבל הייתי מציע לך לבדוק, אין היום המלצה רפואית לתהליך וגם אם כן, זה לא נראה לי שווה את הסיכון, אובדן הגוף הטבעי והמתפקד והפגיעה הנפשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 30+

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/06/2018

אני קורא בין השורות את תסכולך וכעסך. אין לי ויכוח איתך...נהפוכו!! גם בגילך עדיין אתה יכול לעשות ניתוח ושינוי.
    יהיו רופאים שיאתרו לנתח אותך.... אבל גם אז יש מקום לתהליך פסיכולוגי כזה או אחר.
    ואתה צודק! הפסיכולוגיה מוגבלת אבל גם שינוי פיזי חשוב שיעשה ממקום שהאדם מבין ושלם עם עצמו.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו