מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסופקת מחייי המין שלילורן07/06/2007
בהמשך לנאמר קודם. יש לי חבר כבר מעל חצי שנה, כאשר תדירות הסקס אצלנו הינה כפעם פעמים בשבוע.חשוב לציין שאני צעירה, וזה לא נראה לי טבעי.
הוא מעולם לא נגע בי שם למטה (לא אצבעות ולא לשון). וכשכבר עושים סקס, הסקס בתנוחות מאוד קונבנציונאליות ורק במיטה.אני אוהבת יותר להתפרע.גם זה אף פעם לא יותר מפעם אחת.
אני חוששת שיש לו סוג של בעיה עם אינטימיות.
ואני מתוסכלת...
נא הצעתכם....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לורן10/06/2007האם לדעתכם, יש משהו כדי לתקן את המצב? או שעלי לבחון את המשך עתיד הקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב
אפאצ'י11/06/2007מכיוון שאת מאד מינית תיצרי מצב שבו תגיעו לרמת אינטימיות וחרמנות גבוהים מאד ואז תבקשי ממנו לרדת לך ואת כל מה שהוא לא עושה כי כשהגוף ירטוט גם המוח יעשה כן ולא ניתן לעצור את התשוקה.
מעבר לזאת אם את מוכנה תנסי דברים נוספים שייתכן ומרתיעים אותו כגון גילוח חלק למטה וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את?
אורן12/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 28. למה?
לורן12/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל לפעמים כן קובע
אורן12/06/2007אני מניח שגם חבר שלך בסביבות גיל 30. לגיל יש משמעות לדעתי וחשוב להבין אם מדובר בבחור צעיר ואנרגטי או שמא מבוגר שגם בראש הוא מאוד מבוגר. מכיוון שהוא צעיר יחסית אני מציע לך כן לנסות לפתות אותו למשל תעשי לו מופע סטרפטיז וכשתראי את הריר נוזל לו מהפה תבקשי מה שאת רוצה, ותקבלי. תמיד בטנגו אחד מבני הזוג מוביל, כנראה שאצלכם, זו צריכה להיות את. מחכה לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לורן12/06/2007חבר שלי קצת יותר מבוגר ממני. הוא גדול ממני ב-9 שנים.
יש לו כל מיני צדדים. יש לו צד קצת יותר פרוע ,אבל יש לו הרבה כבדות.
אני לא מרגישה בנוח לנסות לגרור אותו לדברים שונים, כי הוא לא עושה גם דברים כאלו. אני יודעת שהוא קצת מתבייש.אבל זה גורם גם לי להתבייש.
אני למשל כן ירדתי לו כמה פעמים, אהב, אבל לא משתגע בטירוף, כמו גברים אחרים. מה זה אומר?
יש סיכוי להטריף אותו, בכל זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם אפשר
אורן12/06/2007הי לורן
אני בטוח שאוכל להציע כמה רעיונות מטרפים אך לא בטוח שכדאי שיהיו נחלת הכלל. אז, אם יש לך רעיון איך אפשר להתכתב בחדר פרטי, אני מחכה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להמשיך בפורום אם יותר נוח לך
אורן12/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אשמח לקבל את הרעיונות שלך כאן.
לורן13/06/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטים כחולים
אורן13/06/2007ניסיתם סרטים כחולים או שהוא מרובע ואת לא מעיזה להציע אפילו. אם לא ישנם סרטים איכותיים בסיפריות ובוידיומטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הסגנון
לורן13/06/2007זה לא הסגנון שלנו. לא שלי ולא שלו.
השאלה היא מה גורם לכם הגברים להשתחרר, במידה ואתם מתביישים?
מה אני יכולה לעשות בלי להראות "סוטה" או בוטה מידי, כדי לתת לו אור ירוק ולגרום לו להשתחרר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה חריפה
אורן13/06/2007שתיה חריפה ולא משנה מה, בד"כ יין עושה טוב את העבודה, מכניס למצב רוח, ואז אפשר לנסות פשוט ליזום, מופע סטרפטיז, בשלב זה לדעתי כמעט כל דבר שתבקשי, תקבלי.
אולי גם תזכירי לי מה למשל חסר לך במיניות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא שתיין גדול
לורן13/06/2007הוא שותה בירות וכאלה, אבל בירה לא מזיזה לא לי ולא לו.אני יכולה לנסות ללכת קצת על יין...
מה שחסר לי זה תדירות ופתיחות. כשאנחנו ביחד, אני נהנת, אבל לא בטירוף. גם ציינתי שבחיים לא נגע בי שם למטה (לא אצבעות ולא לשון).
וגם כמעט תמיד עושים את זה במיטה....
יש רעיונות נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד המון
אורן13/06/2007תכנסי ל m.s.n עמוד ראשי, אח"כ לצ'אט , תכניסי שם כינוי: לורן ותיכנסי לפורום 50+ . אני יתכתב תחת השם אורן. בואי נקבע נניח בשעה 12:00 בצהרים, ואם לא יסתדר אז ב- 13:00 .
ככה יהיה הרבה יותר נוח לשוחח, וחוץ מזה לא נעים ממנהלי הפורום שכאילו אנחנו מסתדרים בלעדיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי מין
ד''ר חגית כהנא12/06/2007את מתארת שוני באופי ובטמפרמנט המיני.
איך אתם מסתדרים במשורים אחרים?
מה מקור המשיכה ומה יכולת התקשורת ביניכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוני ומשיכה
לורן13/06/2007אכן, שי בינינו שוני בטמפרמנט המיני, למרות שיתכן והוא עדיין לא נפתח אלי לגמרי. ואז, אולי יפתיע...
במישורים האחרים, יש לנו השקפות שונות לפעמים על החיים, אך יש לנו גם הרבה נקודות עניין משותפות. אני נמשכת לאינטליגנציה שלו, ל"אישיות" השונות שלו. מבחינתי הוא רב פנים במובן הזה של נקודות עניין ודברים שעבר בחיים.
אני יותר חמה בקשר, אני אוהבת לפנק אותו, ללטף אותו והיות לידו. הוא טיפוס של זאב בודד, למרות שהוא גם מתקתק וילדותי איתי הרבה.
האם לדעתך, יש לי מה לעשות בעניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב
ד''ר חגית כהנא13/06/2007אני שומעת מתיאורך הרבה חיבה כלפי בעלך . אך הכעס והתסכול משתלטים לעיתים.
אני חושבת שטיפול זוגי שיתיחס למכלול היחסים ביניכם כולל כמובן המיניות דרוש לכם וטובה שעה אחת קודם.
בינתיים נסי לא ללחוץ ולא להלחץ מהנושא המיני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לורן20/06/2007תודה על תגובתך. ברצוני להתייעץ איתך בעוד שאלה.
מאחר ובן זוגי איננו טיפוס שיסכים לטיפול,אשמח אם תוכלי לייעץ לי על דברים שאני יכולה לעשות על מנת שמצבנו ישתפר.
לדעתי הירידה בתשוקה גם פוגעת ברומנטיקה, ואני רוצה לשמור גם על הגחלת...
האם יש משהו שאני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)