אי יכולת לקיים יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יכולת לקיים יחסי מין
    משה
    14/08/2018

שלום
    אני גבר צעיר באמצע שנות העשרים לחיי ויש לי בעיה עם גודל הפין שלי (תסמונת הפין הקצר). הפין שלי כשהוא במצב רפוי אז כולו מכווץ פנימה ורואים בחוץ רק את הכיפה, ובמצב זקפה מלאה הוא מגיע לאורך של 9 ס״מ בלבד (הרבה מתחת לממוצע), ולהיקף של 11 ס״מ. כשהתחלתי לקיים יחסי מין אז בעת חדירה בכלל לא הרגשתי גירוי והפין פשוט נפל, לאחר מספר פעמים שזה לא השתפר הפסקתי לנסות לקיים יחסי מין או לצאת עם בחורות (אני מתבייש לנסות שוב ולהיכשל). המצב הזה גורם לי מאז לדיכאון מתמשך וחוסר בשמחת חיים, עד היום סיפרתי לסובבים אותי כל הזמן תירוצים ושקרים וניסתי להדחיק את הנושא ולהתעסק בדברים אחרים בחיים אבל החלטתי שהגיע הזמן להתמודד עם הנושא. האם יש לרפואה כיום פתרונות אמיתיים למצבים כאלה? (ניתוחים להארכת הפין), כי קראתי שהרפואה לא ממליצה על טיפולים בנושא מחשש לנזקים ושאין אפשרות אמיתית להאריך את הפין ושרוב העוסקים בתחום הם שרלטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יכולת לקיים יחסי מין

הוספת תגובה

• משה שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/08/2018

צר לי לקרוא את החוויה הקשה שעברת ואת המצוקה בה אתה נמצא.
    הלוואי והייתי יכול לפתור לך את העניין במענה פה.
    יהיה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי שיעזור לך ותוכל לקיים יחסי מין ללא קושי.
    יש כיום טיפול סקסולוגי בכל קופ"ח או באופן פרטי.
    אל תחכה!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו