לא גומרת ונמאס לי מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת ונמאס לי מזה
    יעל
    29/05/2008

אני בת 24, התחלתי לקיים יחסי מין לפני שלוש שנים בערך (קצת יותר).
    עד היום לא הייתה לי מערכת יחיסים רצינית אבל אני שוכבת עם שני בחורים באופן די קבוע. אחד כבר שנתיים בערך והשני כמעט חצי שנה.
    הבעיה היא שאני לא באמת גומרת..אני נהנית אבל לא מגיעה לסוף המיוחל.
    כשאי מאוננת אני גומרת אבל האורגזמה שלי לא מאוד מספקת, אני לא מרגישה שזה פיצוץ יוצא דופן ומרעיד עולמות.
    אני מרגישה ממש מתוסכלת במיוחד שמבחינתי זה לא צריך להיות תלוי לחלוטין בבנאדם שאני איתו..אני זו שצריכה להביא את עצמי לאורגזמה בזמן הסקס והוא שם לעזור לי.
    אני כבר די מיואשת מכל העניין ותוהה מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת ונמאס לי מזה

הוספת תגובה

• אורלי תגמרי

ניר
    29/05/2008

תשתחרררי ושירד לך 85% לא גומרות צריך עזרת הלשון שישחק לך למטה וכן אם האצבע בעדינות בתנועה בואי הינה או הצטרפי אלי ואז תגמרי בטוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת

ד''ר חגית כהנא
    29/05/2008

לא היתה לך מערכת יחסים רצינית וזה בסדר אבל את צריכה לנהל מערכת רצינית עם עצמך ולא להיות בלחץ.
    תתחילי את העינין בהתבוננות "אקדמית" באיבר המין שלך, אח"כ תגעי בכל אזור ותזהי היכן נעים לך
    נראה שאת בלחץ כל פעם לבדוק האם את גומרת או לא
    נסי להכיר בשביל להכיר לא בשביל לגמור ואורגזמה תגיע
    לגבי יחסי המין הבלתי מחייבים רק טבעי שלא תגמרי אם אינך מיומנת בכך אף אחד לא באמת משתדל לשני בקשרים מסוג זה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו