לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    מאי
    29/05/2008

שלום! יש לי בעיה כבר הרבה זמן, התייעצתי כבר עם כל חברותיי,איני מצליחה לגמור! היו לי כבר 2 חברים ועכשיו יש לי חבר חדש כבר חצי שנה. עם אף אחד מהם מעולם לא גמרתי, למרות שיטות שונות ומרובות למצוא מה אני באמת אוהבת! אני חייבת לציין שעם הפרטנר שעכשיו אני מגיעה לשיאים חדשים, מרגישה שאני כמעט שם... אבל אז זה נעלם!! אני חשבתי שגמרתי אבל גם החבר שלי וגם חברותיי אומרות שאם אני לא בטוחה בזה אז לא גמרתי. חבר שלי כל כך מיואש שהוא קנה לי אביזרים שאולי דרכם אני אצליח ללמוד מה אני אוהבת, אבל זה לא עבד. הסיפוק הכי גדול שלי הוא מהחדירה שלו ולא מזה שהוא יורד לי או מזה שאני משתמשת באיזה אביזר!! מחכה נועשות כבר לאיזה פתרון.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• תשובה בנושא

29/05/2008

כמה שורות מעל או מתחת... כתבה ד"ר חגית כהנא תשובה מקיפה בנושא ליעל, אשר מתאימה לשאלתך. קראי והחכימי. אם כבר ניסית לבד, תוכלי להעזר בטיפול מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו