מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "נפילת" הזיקפההילה15/02/2007
אני בת 25. יש לי חבר בן 35 מזה כשנה. בתחילה יחסי המין היו טובים, אולם כעבור חצי שנה הוא התחיל ללמוד למבחן שלב ב ברפואה ובקושי קיימו יחסי מין בטענה שהוא כל כך לחוץ עד שהוא לא מצליח להתרכז במשהו אחר . קיבלתי זאת אולם בתום המבחן המצב לא השתפר. הוא בקושי יזם מגע מיני, אולם גם כשיזם, איבר מינו עמד אולם ברגע שהתכוון לחדור הוא נפל כלא היה. כל פעם הוא אומר לי סיבה והטיעון העיקרי שלו הוא שהוא נכנס למעגל שהוא לא מצליח לצאת ממנו- שהוא כל כך רוצה לספק אותי ולעשות לי טוב עד שברגע שעולה לו המחשבה הזו יורדת לו הזיקפה.
אני זקוקה לעזרה כי המצב, עד כמה שאני מנסה להתייחס אליו בהבנה וכמשהו חולף, פוגע בי.
בנוסף אני לא מבינה כיצד גבר, יכול לשכב לצד בחורה ערומה ולא להתגרות.
אנא מכם, הציעו לי כיצד להתגבר על מעגל האכזבה שנכנסו אליו.
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילו לרופאים יש בעיות בזקפה!! :)
17/02/2007הילה שלום לך,
נראה שחברך מתאר את "מעגל חרדת הביצוע" כאותו מעגל שאליו נכנס ואותו אינו מצליח לשבור. שלב ב' ברפואה בהחלט עשוי להוות גורם כניסה לאותו מעגל - העייפות, המתח, הלחץ כל אלו פגעו ביכולות של חברך וגרמו להמנעות מקיום יחסי מין וכשחזר לנסות חווה "כשלון מיני" שהגביר את מצוקתו ואת החשש שמא זה לא חד פעמי ואכן זה לא היה חד-פעמי והחשש עלה... על כל זה נוסף הלחץ שלך עליו והצער שלו על "שאינו מספק אותך ופוגע בך...". ואת כבר מבינה את המעגל בעצמך. יש על כך הרבה חומר בפורום זה, שכן מדובר בבעיה נפוצה.
האם החדירה זו באמת הדרך היחידה בה הוא יכול לספק אותך ולהוכיח לך שאת מגרה אותו?
אתם צריכים לעשות הפוך על הפוך, כלומר, להמנע בכלל מנסיונות חדירה אך עם כמה שיותר מין מענג וחושני (בלי זקפה, בלי חדירה) ולאחר שבוע-שבועיים כאלו (אך עם המון סקס לא חודרני) נסו שוב בהדרגה. תוכלו כמובן להעזר באחת המרפאות לבריאות מינית לטיפול קצר וממוקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת בהעלבות....רפי? :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר18/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה העלבות?... אני הרופא ביננו :)
18/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)