מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן החדרת אצבעשואלת31/05/2008
הי,
אני בדרך כלל נהנית מיחסי מין, גומרת לאט אבל כמעט תמיד,
אבל יש לי בעיה כשמחדירים אצבע לנרתיק ולוחצים חזק בנקודות מסויימות זה ממש כואב לי עד כדי הפסקת כל ההנאה וצריך להתחיל לבנות הכל מהתחלה. לפעמים יש אפילו דימום קל.
זה קורה הרבה כשמנסים להפעיל את הטכניקות כדי להגיע לנקודת ה G
לפי מה שאני מרגישה את הגוף שלי נראה לי שצואר הרחם אצלי נמצא במקום מאד נמוך, ובגלל זה הכאבים.
אני הולכת לרופא נשים לבדיקה פעם בחצי שנה ולפי דבריו הכל בסדר אצלי. ניסיתי פעם לשאול, אבל לא הצלחתי כל כך לתקשר אתו בנושא
מידע שאולי שייך ואולי לא - יש לי רחם אחורית. יכול להיות שזה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא יודע?
שואלת02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רועי02/06/2008אני לא רופא
כשאני קורא את זה אז נראה שזה יכול לנבוע מהרבה אולי כלומר אולי פצע אולי דלקת אולי.. מה שבטוח זה שבכל מקרה על מנת לקבל תשובה חד משמעית וכן טיפול עלייך לפנות לגניקולוג שתרגישי בנוח לשוחח איתו בנושא.
נסי את אחד מאלה שמופעים באתר למעלה למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פצע או דלקת
שואלת02/06/2008נכון שאני לא מרגישה נוח לדבר עם הגניקולוג שלי על ענייני מין (וכשפעם ניסיתי התשובות שלו לא עודדו אותי להמשיך), אבל מבחינת הבדיקה עצמה אני בטוחה שהוא יסודי ובודק הכל, כך שאין סיכוי שזה פצע או דלקת
מה גם שלא מדובר באיזו תופעה חדשה במיוחד. זה כך שנים - לא סגורה אם זה משהו שהיה תמיד או אחרי הלידה הראשונה, אבל בטוח שלפחות מאז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מהמומחים מוכן להתייחס?
שואלת04/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגשי לבדיקה
06/06/2008אצל גינקולוג/ית - סקסולוג/ית, כי יש תופעות (כמו וסטיבוליטיס, עליה תוכלי לקרוא רבות בחיפוש לאחור בפורום זה) שקשה לזהות בבדיקה רגילה, והביטוי הוא כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני מבינה אין שום סיכוי שזה
שואלת07/06/2008וסטיבוליטיס - אני מקיימת יחסי מין בקלות ובהנאה שנים רבות
אני גם עוברת בדיקות סדירות אצל גניקולוג כך שזה לא משהו שמפריע לגניקולוגים
הבעיה היחידה היא בהחדרת אצבע לנקודה מסויימת בתוך הנרתיק שמכאיבה - ואני מנסה להבין אם זה יכול להיות קשור לצואר הרחם או למבנה של הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שרפי
רועי08/06/2008מנסה לומר מה שאני אמרתי שזה יכול להיות קשור להרבה דברים גם למה שציינת.
נסי ללכת לגניקולוג אחר כמו שהוא המליץ גניקולוג שמתמחה בנושא הדלקות והוא או היא יוכלו לדעת הדוואות מה יש שם ולפסול את החלופות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור גבר אתה בטח לא יודע כמה קשה
שואלת09/06/2008למצוא גניקולוג טוב,
עד שמצאתי אחד שמתייחס כמו שצריך ובודק כמו שצריך ומסביר מה הוא עושה, אני לא אתחיל עכשיו לקפץ בין גניקולוגים (ובטח שלא פרטיים שכל ביקור עולה) אם אני לא יודעת מראש שזה באמת הבנאדם המומלץ שאני רוצה להגיע אליו
והמומחים של הפורום בפרט לא ממש הרשימו אותי בהתייחסות מדוייקת לשאלתי שתגרום לי לחשוב שהנה זה הבנאדם שאצלו אני אקבל את היחס ואת התשובות המתאימות.
שניים מהמומחים בכלל לא טרחו לענות והשלישי הציע אבחנה שאין בינה לבין מה שתיארתי שום קשר - אולי קשה לאבחן וסטיבוליטיס, אבל בכל זאת יש לו מאפיינים ברורים שאחד מהם הוא הכאב בכניסה לנרתיק וקושי בזמן קיום יחסי מין - בעיות שמי שקרה את הפירוט שלי יכול להבין מייד שאין קשר בינן לבין הבעיה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פורום?!
14/06/2008שואלת יקרה,
המומחים כאן יכולים לתת ייעוץ ראשוני והכוונה בלבד. לא מאבחנים כאן...
כתבתי כי יש תופעות (כמו וסטיבוליטיס, עליה תוכלי לקרוא רבות בחיפוש לאחור בפורום זה) שקשה לזהות בבדיקה רגילה, והביטוי הוא כאב.
על מנת להגיע לאבחון, כדאי שתיבדקי. אני מציע שתגשי לגינקולוג/ית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי-
אישה14/06/2008הכאב יכול להיות כתוצאה מזה שבעת החדרת האצבע לאיזורים עליהם את מדברת נוצר לחץ על הרחם ואלו כאבים דוקרים ופנימיים- לעיתים הכאב מגיע אפילו עד לאיזור הבטן.
מנסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שואלת15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)