חרדה ממין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ממין
    דנה
    31/05/2008

אני בת 23 וחצי.בצעירותי חוויתי התעללות מינית חד פעמית,דבר ששמרתי אותו לאורך שנים.אפשר להגיד שעם השנים הדימוי העצמי שלי ירד והערך העצמי גם כן.הרגשתי לא שייכת ודחויה.סוג של "פגומה".יצאתי עם גברים בגיל התיכון אך הייתה לי חרדה בסיסית מהדבר הזה שנקרא מין.זה הפחיד אותי.יצאתי עם החורים אך מאז ועד היום לא היה לי קשר רציני.אף פעם לא הרגשתי משהו באמת יכול להתאהב בי ושאני ימצא את האחד וזה באמת קרה.לפני שנתיים הרגשתי שאני חייבת לנסות לשבור את החרדה הזו ממין ושכבתי עם בחור שיצאתי איתו (שסמכתי עליו) אבל ממש לא נמשכתי אליו.זה היה מוזר כיף ולא כיף.הוא היה הראשון והאחרון.שכבנו פעם אחת ומאז לא קיימתי יחסים.אני מצד אחד מאוד רוצה ודי חרמנית אבל מצד שני אני מפחדת נרא.
    מה לעשות?
    אני בדכאון מזה ואני גם נמצאת כרגע בטיפול פסיכולוגי אבל אני נור מתביישת לדבר על כך עם המטפלת.ואני ממש לא יודעת מה לעשות איך להמשיך הלאה כי אני חייבת אני כבר עוד מעט בת 24 וזה מבאס כל המצב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ממין

הוספת תגובה

• היי דנה

רועי
    31/05/2008

סיפור חייך מענין ולצערנו הוא שכיח ברמות שונות של התעללות כמובן.
    ציינת שאת בטיפול ושאת מתביישת לדבר על כך עם המטפלת אז אולי כדאי לפנות לטיפול אישי גם אצל סקסולוג כי תשובה שתקבלי באתר לא תפתור לך בין רגע את המצב.
    לדעתי אחד הסקסולוגים הנמצאים בראש העמוד ישמח להפגש איתך ואני בטוח שיחד תצליחו להתגבר על המכשול הטראומתי .
    בהחלט שווה את הכסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ממין

אורי
    01/06/2008

הצטערתי לשמוע על ההתעללות המינית שעברת בעבר.
    הסיבה והפתרון לבעייתך מוזכרים בפנייתך.
    הסיבה לחרדתך ממין קשורה באופן ישיר להתעללות שעברת.
    הפתרון המומלץ, לדעתי, הינו שילוב של שני מהלכים ורצוי שיעשו במקביל.
    1. יצירת קשר משמעותי ועמוק עם בחור שיכול להבין את שעברת ואת המשמעויות
    של זה. בכל מקרה אל לך להסתיר ולהתחבא מאחורי המקרה המצער.
    2. פנייה לטיפול פסיכולוגי/סקסולוגי מקצועי על מנת להתמודד טוב יותר עם תוצאות ההתעללות.

את בחורה צעירה. מומלץ להתחיל טיפול בהקדם על מנת למזער נזקים.
    בכל מקרה אל לך להאשים את עצמך במה שקרה בעבר. העבר הינו חלק בלתי נפרד
    מחיי האדם (ואותו לא ניתן לשנות) אך ההווה והעתיד חשובים יותר.
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה היקרה

ד''ר חגית כהנא
    02/06/2008

את הולכת לטיפול פסיכולוגי בדיוק כדי לטפל בדימוי העצמי ובחוסר הבטחון שלך
    בלי שהמטפל ידע מה טמון בליבך אין סיכוי שתוכלי להתקדם במטרותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו