שאלה שדי מטרידה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שדי מטרידה אותי
    בדוי
    31/05/2008

אני וחברה שלי בני 16, ואנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום.
    המחזור אצלה לא סדיר, וכל הזמן מאחר...עכשיו ביום רביעי אנחנו ניסינו חדירה אחת קצרה בלי קונדום - וזה יצא בדיוק לפני שהיא היית אמורה לקבל מחזור( למחרת + - אבל אצלה זה מאחר אז אין לדעת )
    עכשיו כבר יום שבת, האם יש סכנה להריון?
    אני מה זה לחוץ , ואני מזה מצטער שעשיתי את הטעות הזאת.
    מה יש לעשות?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שדי מטרידה אותי

הוספת תגובה

• המשך,

בדוי
    31/05/2008

האם כשנכנסים להיריון, תמיד בשבוע הראשון יש תסמינים ותופעות לוואי...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

שואלת
    31/05/2008

בדרך כלל בשבוע הראשון אין תסמינים , אבל מאד יכול להיות שעכשיו בגלל הלחץ והחשש מהריון יהיו לה תסמינים שונים של הריון כולל איחור בוסת, נפיחות, בחילות - מה שאתה רוצה.
    תכנסו לבית מרקחת ותקנו בדיקת הריון - תבדקו לפי ההוראות על הקופסא ממתי התוצאה שווה משהו (נדמה לי שצריך לחכות שבוע או משהו כזה), או שתיכנסו לרופא נשים לבדיקה ובהזדמנות זו כדאי להתאים אמצעי מניעה נוספים בטוחי יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ אוקי, אשמח לתשובה גם מהמומחים

בדוי
    31/05/2008

המוזכרים הנ"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו