טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחברה שלי בני 16, ואנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום. המחזור אצלה לא סדיר, וכל הזמן מאחר...עכשיו ביום רביעי אנחנו ניסינו חדירה אחת קצרה בלי קונדום - וזה יצא בדיוק לפני שהיא היית אמורה לקבל מחזור( למחרת + - אבל אצלה זה מאחר אז אין לדעת ) עכשיו כבר יום שבת, האם יש סכנה להריון? אני מה זה לחוץ , ואני מזה מצטער שעשיתי את הטעות הזאת. מה יש לעשות?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדרך כלל בשבוע הראשון אין תסמינים , אבל מאד יכול להיות שעכשיו בגלל הלחץ והחשש מהריון יהיו לה תסמינים שונים של הריון כולל איחור בוסת, נפיחות, בחילות - מה שאתה רוצה. תכנסו לבית מרקחת ותקנו בדיקת הריון - תבדקו לפי ההוראות על הקופסא ממתי התוצאה שווה משהו (נדמה לי שצריך לחכות שבוע או משהו כזה), או שתיכנסו לרופא נשים לבדיקה ובהזדמנות זו כדאי להתאים אמצעי מניעה נוספים בטוחי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד