מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקות פין, וקשיים בהכנסתו לפותהוכלר03/11/2018
לאחרונה יותר ויותר יש לי בעיות תפקוד מיני. אני מגיע לבחורה, מתחיל להשתפשף עליה כדי להעמידו, או שהיא מוצצת לי, ואז כשהוא עומד אני מנסה לחדור.
לפעמים זה מצליח ולפעמים פשוט לא נכנס. כשהוא נכנס, הוא או לא מתיישב טוב במקום, או מחליק בקלות. לא פעם הוא חודל לעמוד או לא עומד כהלכה וצריך להשתפשף על האישה ולהעמיד אותו שוב. ואז שוב מנסה להכניס, ושוב, לפעמים הוא נכנס ולפעמים לא. אם לא מנסה שוב, ואם כן הוא יחליק שוב.
בגלל בעיה מאוד קשה שיש לי ,אני הולך למין בתשלום ולא יוצא עם נשים כמו אדם רגיל. זה אומר שאני משלם בשביל 10 דקות סקס. בגלל הבעיה ההולכת וגדלה שיש לי בתפקוד המיני, אני לא פעם צריך לשלם עוד פעם לעוד עשר דקות.
אני כמעט תמיד עושה תנוחה מסיונרית. לפעמים מנסה אחרות אבל בגדול מעוניין רק בתנוחה זו.
אני בן 29.
איך מתקנים את המצב שאתפקד כהלכה וכך אוכל לגמור בסשן של עשר דקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוכלר שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר03/11/2018מבין לליבך ולתסכול שלך
אבל מצד אחד אתה מתאר משהו טבעי שלהרבה בחורים קורה...
לאיבר המין אין עיניים בקצה ואז לא תמיד חודר בקלות. רצוי
שהאישה תכוון את איבר המין שלך לתוך שלה.
כמו כן יתכן ואתה לא זז כפי שנכון ולכן "בורח" החוצה.
לרובנו לוקח 10 דקות מקסימום ביחסי מין מלאים.
ובסופו של דבר...יהייה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי שיעזור לך באופן כללי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובה מהירה
הוכלר03/11/2018מעריך,
האם כוונתה בייעוץ מקצועי היא שאגש לרופא מין בקופת החולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לסקסולוג בקופה
ד``ר עידן מיליצ`ר03/11/2018רופא מין עוסק במחלות מין. אתה זקוק לסקסולוג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)