מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה שיגמראסתר08/06/2007
היי אני בת 25 נשואה שנה יש לי עם בעיה שאני לא רוצה שהסקס עם בעלי יגמר(החדירה נמשכת כ10 דקות אם אנו מחליפים תנוחות וגם זה נורא מעט בשבילי) כשאנו שוכבים פעם בשבוע או עשרה ימים ,(זה התדירות שלנו)אני ממש מתעאכזבת שבעלי גומר הוא אומר שכרגע לא מעונין בסיבוב שני
בזמן הזיון אני אומרת אל תגמור לא עכשיו וזה קורה הרבה ואומרת תזיין אותי 24 שעות לא יימאס לי
אני גם אומרת לו שאני לא מרגישה את הזין שלו בתנוחה של דוגי סטייל ושאני מעליו ועוד תנוחות הכוונה מרגישה אבל בצורה שגורמת לי הנאה ורק מרגישה כשאני על הגב וכל פעם שאני לא מרגישה אני אומרת לו לפעמים אנו מחליפים תנוחה לפעמים אומר אין לי זין באורך חצי מטר
אני לא יודעת אם אני פוגעת בהנאה של בעלי אבל למשל שאנו שוכבים ואני מעליו והוא נאנח ואומר אני עומד לגמור אני שר מוציאה את האיבר שלו מהכוס שלי ואומרת לא אל תגמור עכשיו ואותו דבר לגבי מציצה , הוא מסוגל לגמור מזה וגם מזה שאני עושה לו ביד וכשהוא עומד לגמור אני מפסיקה מיוזמתי כדי שלא יגמור ושנמשיך להזדיין כאילו אין מחר.
מה אתם אומרים?אני פוגעת בהנאתו (מעולם לא העיר על כך אך טיפוס קצת מופנם שקשה לו לדבר על נושאי סקס)ומה עושים עם החרמנות הבלתי נגמרת שלי?(אל תגידו אוננות כי זה ממש לא אותו דבר כמו זין חם של גבר ונשיקות וחיבוקים שלו-הבדל של שמיים וארץ)אני יודעת לאונן וגומרת מזה אך סיפוק שונה בתכלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבעיה של שמרית
חסוי09/06/2007את חרמנית! ותבקשי ממנו ביפה שאת רוצה לעשות את זה כל הזמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסי
גלי בנובית10/06/2007לא כדי לך בסוף זה לעשות סקס בסוף זה יגמר לט טובבבבבבבב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימרית
אשף09/06/2007אחד הסיבות לחרדת ביצוע היא הדרישה של האישה שהוא לא יגמור. אל תגידי לו "אל תגמור" . יש כאלה שזה מלחיץ אותם ואז הם גומרים הכי מהר. ותגבירו את תדירות הסקס ביניכם. זה עוזר לשפר את משך המישגל.
את נשמעת כמו אחת עם דרישות. אולי מה שאת רוצה זה לגיטימי אבל לא בטוח שבעלך רואה את זה כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק...
אסתר09/06/2007לא נראה שבעלי מעוניין בסקס יותר מפעם בשבוע ...וחוצמזה לדעתך בחורה עם דרישות זה טוב או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימרית
אשף10/06/2007רצונות זה טוב. תשוקות זה טוב. דרישות לא תמיד. כש את דורשת שהוא יעשה לך משהו בסקס זה די מדליק. אבל כשאת דורשת ממנו לא לגמור זה יכול להלחיץ. ואז את מקבלת תוצאה תפוכה. ולגבי חוסר החשק שלו יקירתי אתם בבעיה לא קלה. תנסי לבדוק למה הוא לא רוצה יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיזבי ז לא יעזור
ניב10/06/2007אני מוכן לעזור לך בסקס כשעה וחצי רצוף אשמח להיות עם אחת ש-10 דקות לא מספיקלה ובצדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה הוא?
אשף10/06/2007תביאי גם בחשבון שהדרישות שלך גורמות לו אולי לחשוב שהוא לא מספיק טוב. ואז גם הוא יכול לחשוב שבעצם למה לעשות איתך סקס כשהוא לא מספיק טוב איתך במיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי ק...
אסתר10/06/2007אין סיכוי שיחשוב שהוא לא מסזפיק טוב....כי בטחון עצמי שלו מגיע לשמיים...ודווקא הוא מתלונן עליי בסקס..לפחות התלונן שאני אגרסיבית מדי...אך זה השתנה ונהיתי עדינה ממש
אשף10/06/2007האמת יקירתי נראה לי שיש לבחור בעיה . הוא לא נשמע לי כמו אחד שמסוכסך עם עצמו. אחד שעושה סקס פעם בשבוע( או 10 ימים) ועוד חושב שהוא מספיק טוב כנראה סובל מדאווין יתר. מה שאת מתארת זה מצב מאד לא בריא לזוגיות. אם הוא היה מוכן להבין שהוא מקור לבעיה ביניכם מילא אבל אם הוא לא יבין את זה אז זה יובל למצבים מאד לא בריאים מבינה זוגית. הוא חייב להבין שהמצוקה שלך תוביל לתיסכול וליאוש ובשלב מסוים או שתיפרדו או שחומת הערכים שלך תתמוטת. ממה שאת מתארת זה מצב בלתי נמנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
אשף10/06/2007אמרת שהוא התלונן שאת אגרסיבית ואת הישתנת ונהיית עדינה.אם את פראית בסקס אני לא חושב שאת יכולה להשתנות. את יכולה להתאפק. אבל לא להשתנות. את יכולה לשחק אותה עדינה אבל בתוך תוכך תרצי להתפרץ. זאת עוד בעיה. לעזאזל .... מה יש לגברים היום? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק בהחלט....
אסתר10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רק צודק
ק10/06/2007אני גם חכם. חחחח (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם יפה?
ק10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית
אורי10/06/2007לדעתי את ממש מגזימה בדרישות שלך, אולי את קצת נימפומנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי אחי
ק10/06/2007לרצות סקס קצת יותר פעמים וקצת יותר ארוך לא נרשמע לי דרישה מוגזמת. נימפומנית? הגזמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
ק11/06/2007השנה הראשונה בנישואין היא הכי מורכבת. זה כמו מכונה עם גלגלי שיניים שבהתחלה לא ממש משתלבים זה בזה. יש המון חיכוכים . אני מקוה בשבילך שאלה סימפטומים של ההתחלה ושהבחור ישתנה. כי אם לא אז הוא יהיה בצרות. את גם לא סיפרת איך הסקס היה לפני הנישואין. כמה זמן היכרתם עד שהתחתנתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני...
אסתר11/06/2007דתיה...לא היה סקס לפני חתונה בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם כאלו קרציות שחבל על הזמן
פשוט לא יאמן05/07/2011לא יאמן איך כל אחד נהיה לי פסיכולוג היום.
תעשי ככה ותעשי ככה, יאלה תרגעו, מה אתם מבינים בכלל?
מי מכם יכול להעיד שחיי הזוגויות שלו מושלמים? או שהייתם נשואים יותר משנתיים?
אני נשוי ארבע שנים ותאמינו שבשביל להצליח במערכת זוגית כזאת, הכוונה
נישואים, צריך לתת ת'נשמה, לא לצפות מה אני אקבל ומה יהיה לי בתמורה, זו בדיוק הסיבה שמערכת זוגית בדור שלנו היא כ"כ מסובכת ופגיעה.
אנחנו דור תינוק ומפונק שרק יודע לקבל, בשביל להצליח במערכת זוגית צריך לתת ולתת ולתת ועוד לתת בלי שום צפייה לקבל בתמורה, כמובן שגם בן הזוג חייב להפנים זאת, לכן עצה שלי קודם כל תבדקו שבן הזוג יודע זאת!
אתם נותים פה עצות לבחורה שעוד מעט היא תבין מכם שהיא צריכה להתגרש.
אז יש לי חדשות בשבילכם, גם אם נראה לכם שהיא נפלה על בן הזוג הכי אנוכי והכי אהבל בעולם אתם חושבים שאם היא תתגרש והיא תפתח מערכת יחסים בשלב מאוחר יותר והיא תתחתן בשנית היא תצליח יותר???? אז זהו שלא, הסיכוי להצליח בשלב ב' הוא אפסי לעומת הסיכוי בחיי נישאוין ראשונים, תפנימו!
ולכן, עצה שלי, תלכו ליעוץ!!!! לא ליעוץ מיני!!!! וגם לא לפסיכולוגים, פסיכולוגים היום לא מבינים מהחיים שלהם, יש מעטי מיעוט של פסיכולוגים שיכולים לחולל פלאים אך בשביל הסיכוי לאתר מישהו כזה הוא נמוך במיוחד, גם מישהו עם קבלות לא תמיד יכול לספק את הסחורה, עדיף ללכת על מישהו עם רקע תורני.
ותתחילו לצפות ברב פאנגר וברב קוואס! אל תדאגו המטרה היא לא להחזיר בתשובה, תחפשו הרצאות שלהם בנושא שלום בית, שם הדרך לחזרה בתשובה היא ארוכה וזה לא נושא השיחה כלל, נסו אולי באתר הידברות להתקל ברבנים האלו או לחפש בגוגל, כמובן שצריך טיפול אישי חוץ מזה, זה רק בשביל להתחיל להבין בקטנה את הניואנסים של חיי נישואים ואת כל הנדבחים שבהם אך זה ממש לא הפתרון, וכדאי לצפות ביחד, וגם לא להעיר אחד לשני בטימטום "אתה רואה!, אמרתי לך" כי אז בן הזוג ידחה מעליו את הגישה, אם תשתקו במהלך ההרצאה (בלי ההערות מטומטמות) בסוף הדברים יופנמו אצליכם, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
ק11/06/2007זה עצוב לגלות את זה כך. אני מבין לליבך . זה לא קל. אני גם יודע פחות או יותר איך גבר דתי מתייחס לאישה( תסלחי לי אם אני טועה) . וגם את המחסומים שקיימים אצל גבר דתי (שוב תסלחי לי אם אני טועה). דיברת על זה עם מישהו חוץ מאשר בפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)