איך ניתן לקבל מרשם למדכאי יצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ניתן לקבל מרשם למדכאי יצר
    שם בדוי
    01/12/2018

אני נשוי +3. בן 36 ותקופה ארוכה מאוד מקיימים יחסים אחת לחודש או פחות.
    כל פעם יש לאשתי תירוצים אחרים, ולמען הסר ספק, כל תירוץ הקשור לנושא שאני יכול לטפל בו - אני לוקח אותו עליי (כביסות, קניות, בישולים, ילדים וכו') גם מעבר אני מחזר ומנסה לקדם את המין בנינו. אני שואל מה מפריע לה, אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה עניינית. כשיש כבר סקס הוא איכותי וכולל משחק מקדים ממושך, ואשתי אף מגיעה אפילו לשפיכה.
    מאחר והסיפור נמשך מעל שנתיים ואני מיואש. טיפול זוגי לא בא בחשבון כיוון שהיא אומרת שהבעיה אצלי, שאני רוצה ולוחץ - הגעתי למסקנה שאין מנוס מדיכוי היצר. לבגוד, אני לא אבגוד. לסבול אני לא רוצה, לכן, אני מעוניין לקבל במרשם זריקות דקה-פפטיל כדי להרגיע את המצב אצלי. האם רופא פרטי יוכל לרשום לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום שם בדוי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    02/12/2018

צר לי לקרוא את מצוקתך. אף רופא בר דעת לא יעשה את אשר אתה כותב. יהיה נכון שתפנה לתהליך טיפולי/ייעוץ מקצועי באופן אישי... ומתוך זה יזמנו את זוגתך לתהליך כדי להבין את הקשיים ולעמוד על מה ניתן לעשות על מנת להחזיר עטרה ליושנה תרתי משמעי.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו