טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אכן אני מבין את תסכולך ויש מה לעשות!! אתה תתפקד אחלה....רק... שיהיה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי, או דרך הצבא, או כאשר אתה מגיע לסופ"ש. חשוב גם לדעת באם חברה שלך קיימה אי פעם יחסי מין?....
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
החברה קיימה רק איתי,יש התאמה היא מגרה אותי אבל עומד חלש ממש,נסיתי לטפל באזרחות במקום פרטי המקום לא מתחשב בזה שאני חייל המחיר גבוה ונשמע חארטה הטיפול,אם תוכל לעזור לי אתה תשמח אותי נורא,כל היום אני הדיכאון במשך יותר משנה וחצי שהבנתי שזה המצב והכל מתפרץ על אנשים שלא מגיע להם ואני לא יכול לתפקד ככה,מגיע למחשבות אובדניות גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתוך כל מה שאתה כותב מעבר להבין את מצוקתך יש שאלות רבות שיש לתת עליהן מענה כדי להבין את מקור הבעיה ומה נכון יהיה לעשות כדי לתת לה מענה ושתוכל לקיים יחסים ללא כל קושי.
זה אפשרי אבל יהיה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי.
עידן מיליצ'ר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד