אימפוטנציה חמורה גיל צעיר בן 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימפוטנציה חמורה גיל צעיר בן 20
    חייל קרבי
    09/12/2018

חייב עזרה,שלוש שנים אין לי זקפת בוקר גם בסקס אין זקפה אני מרגיש חסר אונים,אוהב את חברה שלי לא יכול לקיים איתה יחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חייל קרבי שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/12/2018

אכן אני מבין את תסכולך ויש מה לעשות!! אתה תתפקד אחלה....רק... שיהיה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי, או דרך הצבא, או כאשר אתה מגיע לסופ"ש.
    חשוב גם לדעת באם חברה שלך קיימה אי פעם יחסי מין?....

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימפוטנציה חמורה גיל צעיר בן 20

חייל קרבי
    09/12/2018

החברה קיימה רק איתי,יש התאמה היא מגרה אותי אבל עומד חלש ממש,נסיתי לטפל באזרחות במקום פרטי המקום לא מתחשב בזה שאני חייל המחיר גבוה ונשמע חארטה הטיפול,אם תוכל לעזור לי אתה תשמח אותי נורא,כל היום אני הדיכאון במשך יותר משנה וחצי שהבנתי שזה המצב והכל מתפרץ על אנשים שלא מגיע להם ואני לא יכול לתפקד ככה,מגיע למחשבות אובדניות גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/12/2018

מתוך כל מה שאתה כותב מעבר להבין את מצוקתך יש שאלות רבות שיש לתת עליהן מענה כדי להבין את מקור הבעיה ומה נכון יהיה לעשות כדי לתת לה מענה ושתוכל לקיים יחסים ללא כל קושי.

זה אפשרי אבל יהיה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו