טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פעם אחת אני ישנתי אצל חברה שלי וההורים שלה לא היו בבית אז אנחנו שיחקנו כאילו שאנחנו לסביות (אני באמת לסבית אבל חברה שלי לא יודעת) ואתם יודעים הורדנו חולצה וחזייה והציצים של שתינו מאוד גדולים עם מלא חלב אז אחרי שהורדנו חולצה ליקקנו אחת לשנייה את הציצים וגם הורדנו מכנסיים ותחתונים וליקקנו זו לזו ואז אני הכנסתי לחברה שלי יד אחת שלמה לתחת ויד אחת שלמה לכוס וגם היא הכניסה לי והזזנו את הידים עד שגמרנו ואז היא הביאה חבלים ועשינו כמו אונס ואז היא קשרה אותי ואטמה לי את הפה ופתחה לי את הכוס והכניסה לשם בקבוק של סודה וזה נכנס עמוק ואז אני השתנתי לתוך הבקבוק ואז היא שתתה את זה ואז היא קשרה לי את הפיטמות לידיים שלה ומשכה וזה היה נורא כיף אבל אז ההורים שלה הגיעו ותפסו אותנו ובתור עונש כל הלילה הם נעלו אותנו בחדר השירותים בחושך בעירום ויש שם רק שירותים לא מקלחת ולא כיור אז זה מקום נורא קטן והיה לשתינו צפוף מאוד ואז בבוקר הם תפסו אותי וזרקו אותי ואת חברה שלי בעירום מחוץ לדירה ונעלו ואז הלכנו אלי והיא גרה איתי כבר שבוע ואני לא יודעת מה לעשות לדבר עם ההורים שלה לדבר עם שלי אפשר בבקשה עזרה דחופה ממשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן חוויה קשה, למרות שיש דברים שכתבת שאינם אפשריים במציאות. בכל מקרה לגופו של עניין, יהיה נכון לפנות להורים של חברה שלך וגם להוריה על מנת לנסות ל"הרגיע" את סערת הנפש של כולכם ובעיקר של הוריה ולאפשר לה לחזור לביתה ולמשפחתה. אם לא הולך לך אז אולי הורייך יוכלו לדבר עם הוריה של חברתך. בהצלחה!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד