שינוי של יחסי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי של יחסי המין
    בן30
    21/12/2018

שלום אני ואשתי בני 30, פעילים מאד בכל מה שקשור לסקס, צעצועים ומאד פתוחים בראש, בשנתיים האחרונות כחלק מההתנסויות שלנו השתמשנו הרבה בשרוול כזה מסיליקון שמתלבש על איבר המין שלי וגרם לה להנאה מוגברת, ( לי יש איבר לא קטן בכלל-20 ס״מ אבל רצינו לנסות משהו חדש)בחודשיים האחרונים פחות השתמשנו בשרוול ומאז אני מרגיש שהיא פחות נהנית בזמן סקס, מה הסיבה? האם זה שהתרגלה לגודל ההוא זה בלתי הפיך? מה הפתרון אם כן, מאז שאני רואה את זה ככה אני מרגיש שהזקפה שלי חזקה אבל לא בשיא. אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי של יחסי המין

הוספת תגובה

• בן 30 שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/12/2018

יתכן שמה שאתה כותב אכן נכון. זוגתך התרגלה לגודל...אבל... זה הפיך! היא אמורה לכווץ שאת שרירי הנרתיק כשאתה בתוכה ועם המעשה והזמן זה יחזור למה שהיה.
    ובאשר לשרוול.... לא להשתמש בו!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

בן30
    21/12/2018

איך היא אמורה לעשות את זה? ושוב תודה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/12/2018

כאילו מתאפקת שלא לעשות פיפי...כשאתה בתוכה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו