טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני ואשתי בני 30, פעילים מאד בכל מה שקשור לסקס, צעצועים ומאד פתוחים בראש, בשנתיים האחרונות כחלק מההתנסויות שלנו השתמשנו הרבה בשרוול כזה מסיליקון שמתלבש על איבר המין שלי וגרם לה להנאה מוגברת, ( לי יש איבר לא קטן בכלל-20 ס״מ אבל רצינו לנסות משהו חדש)בחודשיים האחרונים פחות השתמשנו בשרוול ומאז אני מרגיש שהיא פחות נהנית בזמן סקס, מה הסיבה? האם זה שהתרגלה לגודל ההוא זה בלתי הפיך? מה הפתרון אם כן, מאז שאני רואה את זה ככה אני מרגיש שהזקפה שלי חזקה אבל לא בשיא. אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן שמה שאתה כותב אכן נכון. זוגתך התרגלה לגודל...אבל... זה הפיך! היא אמורה לכווץ שאת שרירי הנרתיק כשאתה בתוכה ועם המעשה והזמן זה יחזור למה שהיה. ובאשר לשרוול.... לא להשתמש בו!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד