מס' שאלות מסקרנות בנוגע למין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות מסקרנות בנוגע למין
    בנוגע לפורנו
    03/06/2008

שלום, יש לי מספר שאלות שמאוד מסקרנות אותי ולא קיבלתי מעולם תשובה מספקת עליהן.
    יש לי כבר 4 שנים חברה, ואני מאוד אוהב אותה, מה גם שיחסי המין שלנו בד"כ מצויינים.
    לעתים אנו צופים בפורנו רק כדיי להתגרות או להיכנס לאווירה אבל לא תמיד, תלוי באיזה אווירה אנחנו רוצים את החוויה לפעמים יותר רומנטית ולעתים יותר "מלוכלכת".

א'. ראיתי סרט כחול שבו מוצג איבר מין של גבר באורך של יותר מ30 ס"מ משהו ענקי. חשבתי שזה איזה בדיחה אבל בשלב מסויים קלטתי שהוא גומר על הפרטנרית שלו. מלבד זה שאיברו עצום ממדים ואני מעוניין לשאול האם זה טבעי ואמיתי, כמות הזרע שיצאה ממנו הייתה שווה כמעט לבקבוק 500 מ"ל של מי עדן או משהו כזה... שמעתי שנעשה שימוש בחלב ממותק או מסוכר בסרטים האלה.. אבל למה הכוונה? איך הם בדיוק עושים את זה? הרי לא הגיוני ששפיכה תהיה כה מאסיבית!

דבר שני, אני מאוד נמשך לסרטים ולעניין של נק' הG ולשפיכה הנשית.

1.האם כל אישה מסוגלת לחוות שפיכה נשית?
    2.מה בדיוק צריך לקרות? ניסיתי לגרות את נק' הG של חברתי אבל לא ממש הצלחתי למרות שהיא אומרת שהיא מרגישה צורך לפיפי כשאני נוגע שם, אבל לא הצלחתי לעשות את זה עדיין.. אני מאוד רוצה להצליח שהיא תחווה אורגזמה עם שפיכה נשית (למרות שאני לא מציב את זה כתנאי להנאה מהמין חס וחלילה, אני נהנה בכל מקרה!)....
    3.הנשים בסרטים גומרות ומשפריצות לתקרה...בכמויות לא נורמליות. האם זה הגיוני? או שזה גם טריק מוצלח של תעשיית הפורנו? בסרטונים זה נראה ממש אמיתי, ממש מתפרץ מהנרתיק...

אשמח אם תוכלי להסביר לי בקצרה כיצד אוכל לגרום לחברתי לשפיכה נשית כזאת.

סליחה על אורך ההודעה ואשמח מאוד לקבל תשובות!! :-) תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקרנות

ד''ר חגית כהנא
    04/06/2008

לגבי הסרטים , נו באמת, זו תעשיה לעיתים מגרה, לעיתיפ פתתית..
    איבר מין בגודל 30 ס"מ? לאו הוא יכנס בדיוק?
    החשוב יותר נקודת G - נמצאת כ 4 ס"מ מהכניסה מעט מגורגרת יותר מהשטח שמסביב
    תמשיכו לנסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לו על שאלה 3

שני
    04/06/2008

לגבי שפיכה נשית...

היינו רוצים לדעת אם זה אמיתי או שהשפריץ הזה הוא FAKE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

06/06/2008

קיימת, אך רק בחלק קטן מהנשים ובכמות קטנה. זה עשוי להיות חלק מהאקט המיני, אך לא מטרה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרט

אורי
    06/06/2008

יש לי הרגשה שאתה חי בסרט. תחייה את המציאות.
    ואם קיים איבר זכרי באורך 30 ס"מ המפריש נוזל זרע בכמות של 500 מ"ל (בקבוק מי עדן
    כהגדרתך), מה זה עוזר לך? בסרטים כמו בסרטים משתמשים בפעלולים כאלו ואחרים על
    מנת ליצור אשליות מופרזות. הסתפק במה שיש לך ודע להשתמש בו נכון. זה החשוב.
    לגבי ה"השפרצות", המכונות שפיכה נשית, התופעה קיימת אצל אחוז מסויים מבין הנשים
    אם כי לא בכמויות המתוארות על ידך.
    נק' ה-G , המשך לנסות, (בהסכמת ושיתוף חברתך) התוצאה תשתלם.
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו