טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 37, אם ל-3. בעבר, נהניתי מאוד מסקס וחוויתי אורגזמות "מכובדות" בקלות. בנוסף, מדי פעם הייתי חווה אורגזמות ספונטניות ורבות עוצמה (בזמן השינה). לצערי, מאז שההריון הראשון הגיע לשלבים מתקדמים ועד היום (כ-9 שנים!!), האורגזמות שלי הלכו ונחלשו. כלומר, כיום אני מגיעה לאורגזמה במהירות יחסית כמו בעבר, אבל האורגזמות הלכו ונחלשו וכעת הן כל כך חלשות, עד שלעיתים אני תוהה אם "היה או לא היה"... האורגזמות הספונטניות נעלמו. גם החשק, מן הסתם, התפוגג לו - הרי, בשביל מה לי להתאמץ?... המצב זהה הן באוננות והן ביחסי מין. התרופפות של רצפת האגן נשללה ע"י הגניקולוג. אני בטוחה שלא מדובר בעניין נפשי. בוודאות. אם כבר, להיפך: הלקות המתסכלת הזאת פוגעת במצבי הנפשי. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה המשונה הזאת (שלא שמעתי עליה אף פעם, עד שלביש מזלי נתקלתי בה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יכול להיות שבעקבות הלידות והעומס של האמהות ירדה לך עוצמת החשק המיני וכתוצאה מזה גם עוצמת האורגזמות תנסי להגיע ליחסי מין במצב שמנטרל את הבעיות - חופשה ארוכה כשהילדים אצל הסבתא, מפגש רומנטי עם הבעל באיזה צימר מדליק, מפגש למימוש פנטזיות וכד'. תשקיעי קצת בזוגיות ובמין. אם את רואה שהבעיה עדיין קיימת, אפשר להגיע לטיפול שמתאים לך ומדבר אליך - בין אם אצל סקסולוג, או מטפל הוליסטי או טנטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד