צמרמורות נוראיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמרמורות נוראיות
    חגית
    16/02/2007

שלום!
    רציתי לבטא תסכול גדול שלי. אני ובן זוגי כבר שבע שנים ביחד עד לפני כשנה הסקס ביננו היה טוב מאוד. אני מאוד אוהבת את בן זוגי וגם הוא אותי הבעייה היא שבשנה האחרונה כל פעם שהוא נוגע בי באיברים שונים בגוף אני מקבלת צמרמורת נוראית שמורידה לי את כל החשק אני ממשמתענה בגלל זה וכבר אין לי חשק להגיע לסקס. אנחנו סטודנטים ומאוד כיף לנו בזוגיות שלנו. אני לא מצליחה לחשוב על מה הגורם לכך והאם אני צריכה טיפול כלשהו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמרמורות נוראיות

הוספת תגובה

• למה יש לי צמרמורות?!

17/02/2007

חגית אני אתחיל בכך שאודה שאין לי מושג למה יש לך צמרמורת בעת שחברך נוגע באיברים אינטימיים שלך ובייחוד שזה כבר נמשך שנה! אולי זה קשור למשהו בריאותי-גופני ואולי למשהו רגשי-נפשי, אך ברור שלא נוכל לעשות כאן בדיקה ואבחנה.

עם זאת, חשוב להחזיר את ההנאה לאינטימיות שלכם ועם ההנאה את החשק, על כן במקביל לבירור רפואי כללי (לשלילת מחלות כלשהן) - חשוב שתחזרו להנות זה מזה (אפשר גם ללא מגע באיברים האינטימיים או בכל איזור שגורם לך לא נעים). יש איזורים נוספים (פרט לצוואר, שידיים ואיבר מין) מהם את יכולה מאוד להנות ויש לך הרבה דרכים לענג את בן זוגך - נכון?! בינתיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו