טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה עושים מכיוון שהוא רוצה יותר ממני.
פעם הוא גמר מהר היום לוקח לו זמן, ואני קצרת סבלנות.
מוכנה פעם בשבועיים .
מה דעתכם האם יש משמעות לכמות או חשובה יותר האכות, האם עלי לתת לו למרות שאני לא נהנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בזוגיות כמו בזוגיות מילת המפתח היא התפשרות. מי כמוך יודעת. נסי להתפשר ולהבין. הרי את לא רוצה גבר ממורמר וכועס. שבו יחד באוירה רגועה, תשמעי את שעל ליבו, הסבירי את עצמך, ובטוחני שיחד תגיעו לתדירות הרצויה לשביעות רצון שניכם. באשר לשאלת הכמות מול האיכות, הרי שזאת שאלת השאלות. למה שהכמות תפגע באיכות? נסו לשלב בין שניהם. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התשובה הכי פשוטה שלי היא שאם את לא נהינת יש בעיה וצריך לפתור אותה. אין סובה שלא תהני ממין תנסי לחשוב מה גורם לחוסר רצון ולחוסר הנאה שלך ואם לא תצליחו להבין לבד תגשו לטיפול זוגי אצל סקסולוג. מין זה אחד מהנאות החיים הגדולותך ביותר וחבל לוותר עליו גם לך וגם לו. ויתור על מין גורם לתסכול מה שיכול לגרום לפרידות וכיוצא בזה. זאת דעתי
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד