מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה נחלשה עקב תנועהגיא02/06/2019
כופפתי בלי כוונה את האיבר מין כשהוא היה במצב זקפה כלפי מטה בזמן הגמירה( נגד הגמישות שלו כנראה) גמרתי ועף קצת זרע לכיוונים שלא רציתי אז הורדתי אותו מהר קצת למטה והיה כמו רעש חלש של קנאק/קליק. מאז הקנאק האיבר מרגיש יותר חלש יותר בזמן זקפה. לפני כן האיבר היה קשה ברמה שהוא היה עומד כלפיי מעלה. ויכל להחזיק שעות גם אם לא הייתי במצב רוח מיני.
הלכתי לאורולוג והוא עשה לי את הבדיקה הגופנית ואמר לי שהוא לא רואה בעיה. הוא שלח אותי לעשות בדיקת דם,עשיתי ויצא תקין.
השאלה שלי היא למה הזקפה שלי לא חוזרת להיות חזקה כמו לפני? עבר כבר כמעט שנה מאז המקרה המרגיז הזה וכן יש שיפור בזקפה אבל עדיין זה לא מה שהיה לפני.
האיבר גם לא עומד בלי מגע,לפני כן יכלתי אפילו רק לחבק בחורה וכבר הייתה זקפה מלאה. ומאז המקרה אני גם לא מרגיש "חרמן".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר02/06/2019צר לי לקרוא את מצוקתך.
חסרים הרבה פרטים באשר לגילך, מצבך הבריאותי, תרופות שאתה נוטל וכו'...
ללא קשר יתכן ואכן כפי שאמר האורולוג שלא היה שבר בפין בעקבות מה שעשית, אבל אולי היתה פגיעה כזו או אחרת בעורקים עקב הכיפוף...דבר שגרם לפגיעה בזקפה.
כפי שאתה כותב יש שיפור ואני מאמין שילך וישתפר!! הזמן יעשה את שלו....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בחור צעיר ובריא
גיא02/06/2019תודה על תגובתך. לשאלתך אני לא נוטל שום תרופות ואני בריא. לא מעשן ולא שותה. האורולוג טוען שאם אין שתפי דם על האיבר (ואין כמובן) ואם אין כאבים (אין שום כאבים) אז זה כלום. אז אין שבר מבחנתו ולדעתו הכל תקין. הוא אמר שאולי יש לי בעיה בדם,עשיתי בדיקות והכל יצא 100% תקין! אז שאלתי אותו אם הכל תקין איך זה הגיוני שאני סובל מזקפה פחות חזקה מאז המקרה? הוא טען שהוא לא רואה בעיה ואין לו איך לעזור לי.
בכל מקרה כמו שכבר אמרתי אני אופטימ.י אני בחור צעיר ולא נראה לי שמתנועה קטנה ייגרם נזק לכל החיים. מקווה מאוד שבקרוב הכל יחזור לקדמותו. אולי זה גם פסיכולוגי כי האורולוג טוען שאין בעיה פיזית...
מה לדעתך עוד אפשר לעשות? והגיוני שכמעט עברה שנה ועדיין הפין לא מרגיש 100% בזמן זקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גיא
עידן מיליצ`ר03/06/2019האם אתה מצליח לקיים יחסי מין מלאים?
במידה וכן אז קבל את מה שיש וזה ילך וישתפר עם הזמן! כנראה פיתחת חרדת ביצוע בגורמת לכך שהזקפה לא תהייה הכי חזקה.
God gave man a penis and a brain. And only enough blood to run one at a time.
במידה ויש חשש...פנה לסקסולוג על מנת להבין יותר לעומק לתפקד ולהרגיש יותר טוב!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)