מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרי לילה ללא הפסקערן30/06/2019
שלום ד"ר ,
בחודשים האחרונים התחיל לי קרי לילה קבוע בכל לילה ! כן כן בכל לילה , פעם או פעמיים בלילה ביום איף שאני נכנס לשינה העמוקה . מלווה בחלומות אירוטים ולפעמים לא זוכר , וזה כ"כ מעצבן שזה קורה כי אני מתעורר וגמור אחריי זה.
אני פעיל מינית ולכן זה מפתיע אותי !
איך עוצרים את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ערן
ד``ר עידן מיליצ`ר02/07/2019מבין את התסכול שלך. לא אנחם אותך בלכתוב שאתה בריא! אז... בן כמה אתה? האם אתה מאונן?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרי לילה ללא הפסק שלום ד"ר
ערן02/07/2019זה פוגע לי בשינה , ברור שיש יותר גרוע וכו' .
בן 27 , אני בקשר עם מישהי ומקיים יחסי מין קבוע על בסיס יומי ובכל זאת בלילה זה כבר תקופה ארוכה שכל לילה זה קורה ולפעמים פעמיים בלילה , מרוב שזה קורה כבר כמות "החומר" שאני פולט יורדת משמעותית . זה גומר אותי מעלף אותי !
מאונן?
בקושי כי אין לי צורך כל עוד יש לי קשר , רק בתקופות יובש.
לאחרונה יש לי עוררות מינית, מאז שאני מקיים יחסי מין ללא קונדום אבל אחראי - עשינו בדיקות דם וכו' , אני כל הזמן חושב על סקס , ומאז שאני איתה בכלל , ואם היא צריכה לנסוע לאנשהו , אני חושב על סקס . ואולי יש לזה קשר בעקיפין למה שקורה לי בלילות ,אין לי מושג .
ואיך שהיא מגיעה הביתה היא וגם אני שוכבים בקיצור , איןלי חסך בסקס ולכן זה מפתיע , מצטער מראש על אורך התשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ערן
ד``ר עידן מיליצ`ר02/07/2019אכן אתה מתאר תופעה יוצאת דופן. הרבה החורים היו שמחים להיות כמוך.... אבל חשוב שאתה לא תהייה מתוסכל ולכן, נסה לקיים עם זוגתך יחסי מין לפני השינה ונראה אם אחרי מספר ימים של קיום יחסים לפני השינה, משהו ישתנה.
דווח לאחר ניסיון של יחסים ממש לפני השינה..
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בהמשך לשיחתנו \ פעמיים קרי לילה הלילה הזה
ערן09/07/2019נפגשתי וקיימתי יחסי מין בערב , בלילה הלכתי לישון לא נרדמתי עד שנרדמתי היה לי חלום אירוטי , בחלום האירוטי הרגשתי שאני גומר פעמיים , וכשקמתי מעייפות קשה שוב פעם נאלצתי להחליף תחתונים באמצע הלילה- עצבים . ולא נרדמתי !
אני גמור ואינני יודע מה לעשות , אני מנסה לא לחשוב על סקס בכלל , מנסה להדחיק את זה כמה שאפשר .
זה בינתיים :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ערן
ד``ר עידן מיליצ`ר09/07/2019שאלתי אותך בפנייתך הקודמת בן כמה אתה? והאם אתה מאונן?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך . בהודעה הקודמת. אני מאונן...
ערן09/07/2019לפעמים פשוט כרגע אין לי צורך כי יש לי סקס זמין. וגם לאונן אחריי כל הקרי לילה ובנוסף לסקס. זה 5 אורגזמות ביום בממוצע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)