בעיה ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסי מין
    אנונימי
    06/06/2008

שלום, אני בן 29

חברתי ואני יוצאים כ-4 חודשים, ולי זוהי מערכת היחסים הראשונה.

כשאנחנו מקיימים יחסי מין, קרה לא פעם שאיבדתי זקפה במהלך קיומם. זה מפריע לי מאוד וגם לחברתי, עד כדי כך שזה משליך על דברים אחרים גם. היא מפחדת שאני לא ממש אוהב אותה ונמשך אליה, למרות שאני מאוד נמשך אליה, וגםמפריע לה שהיא זו שמובילה דברים. היא מפחדת שהיא תהפוך ל"אמא" שלי, והיא לא רוצה שזה יקרה. אני אציין גם שאני נוטה להיות שתקן ואני לא הבן אדם הכי פתוח בעולם, בלשון המעטה. החלטנו לקחת פסק זמן, אבל אני לא יודע מה יהיה. אני לא רוצה לאבד אותה ואני לא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסי מין

הוספת תגובה

• הפתרון הטוב ביותר

רועי
    07/06/2008

הוא שיחה
    כיוון שאמרת שאתה לא נוטה לדבר וקשה לך אז למה שלא תעזרו בגורם שלישי כמו סקסולוג שידע גם לקחת את השיחה לצד המקצועי וכך תפתרו את הבעיה המינית כי הוא גם ידע להנחות אתכם במקור הבעיה הפיזית או הנפשית.
    נוסף על כך כדאי שתנהלו שיחה כנה אחד עם השני ותחפשו את הרגשות והבעיות שמציקות לכם כי ציינת שאתה נוהג להשליך את הבעיה על נושאים אחרים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו