טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חברתי ואני יוצאים כ-4 חודשים, ולי זוהי מערכת היחסים הראשונה.
כשאנחנו מקיימים יחסי מין, קרה לא פעם שאיבדתי זקפה במהלך קיומם. זה מפריע לי מאוד וגם לחברתי, עד כדי כך שזה משליך על דברים אחרים גם. היא מפחדת שאני לא ממש אוהב אותה ונמשך אליה, למרות שאני מאוד נמשך אליה, וגםמפריע לה שהיא זו שמובילה דברים. היא מפחדת שהיא תהפוך ל"אמא" שלי, והיא לא רוצה שזה יקרה. אני אציין גם שאני נוטה להיות שתקן ואני לא הבן אדם הכי פתוח בעולם, בלשון המעטה. החלטנו לקחת פסק זמן, אבל אני לא יודע מה יהיה. אני לא רוצה לאבד אותה ואני לא יודע מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוא שיחה כיוון שאמרת שאתה לא נוטה לדבר וקשה לך אז למה שלא תעזרו בגורם שלישי כמו סקסולוג שידע גם לקחת את השיחה לצד המקצועי וכך תפתרו את הבעיה המינית כי הוא גם ידע להנחות אתכם במקור הבעיה הפיזית או הנפשית. נוסף על כך כדאי שתנהלו שיחה כנה אחד עם השני ותחפשו את הרגשות והבעיות שמציקות לכם כי ציינת שאתה נוהג להשליך את הבעיה על נושאים אחרים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד