ידע בסיסי על קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידע בסיסי על קיום יחסים
    אסופית
    08/06/2008

שלום
    אני נשואה טריה ומעוניינת להכנס להריון, אבל יש מספר דברים שמטרידים אותי.
    ראשית, הפין של בעלי לא נכנס ממש עד הסוף אלא רק בערך עד האמצע. אני לא מבינה איך אפשר להכניס אותו יותר מזה. האם זה בעיה? האם זה קשור לזה שאני מכווצת?
    אני משתמשת בשמן שקדים כנוזל סיכה. האם זה יכול להזיק לסכויי ההריון?
    עניין נוסף הוא שלאחר קיום היחסים (גם אם אני נשארת לשכב כמה דקות על הגב) ברגע שאני קמה נראה שכל נוזל הזרע נשפך החוצה. האם ככה זה תמיד? או שזה אומר שהנוזל לא נכנס מספיק עמוק?
    באותו הקשר רציתי גם לשאול אם זה בסדר שאני מתקלחת מיד אחרי היחסים ומנקה גם את אזור הואגינה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידע בסיסי על קיום יחסים

הוספת תגובה

• היי

רועי
    08/06/2008

שאלת מספר שאלות, אז ככה:
    הנוזל שיוצא מהואגינה אחרי קיום יחסי המין הוא נוזל שעוטף את הזרעונים ובעצם מרבית הזרעונים נשארים בפנים ככה זה צריך להיות וזה תקין לחלוטין.
    בקשר לשמן סיכוך שאת משתמשת בו אם באמת יש לך צורך פיזי בסיכוך אז מומלץ להשתמש בנוזל על בסיס מים כגון KY הוא ידידותי יותר לגוף האדם.
    למה הזין של בעלך לא נכנס עד הסוף לא ברור לי כלומר מה קורה כשאת נמצאת מעליו ? הזין צריך ויכול להכנס כולו עד הסוף ללא בעיה.
    ולגבי שאלת המקלחת זה בסדר ואף רצוי לנקות את הגוף לאחר קיום יחסי המין זה בהחלט לא יפגע בכניסה שלך להריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו