מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות.....התמכרות או חרמנות?אורן10/06/2008
שלום רב, אני בן 21 ועדיין בתול. אני נוהג לאונן כל יום פעם עד פעמיים ביום. אני מאונן שאני מול אתרי פורנו(סרטים, תמונות). קראתי משהו באנטרנט שאוננות יכולה למכר. כלומר אם אני אמשיך לאונן בקצב הזה אני אתמכר. ניסיתי להמנע...כלומר לעשות הפסקה אך כל הזמן אני נמשך לעשות את זה...כלומר לאונן...יכול להיות שזה נובע מחרמנות...כי כפי שאמרתי אני בן 21 ועדיין לא שכבתי עם משהי ולכן אוננות זו דרך פיצוי. אני מצד אחד אוהב לאונן ומצד שאני מפחד להתמכר...הפחד שלי נובע מזה שאני אגיע למצב עם בחורה והיא לא תדליק אותי כמו שסרטי פורונו באנטרנט מדליקים אותי. איך אני יודע שאני מכור לאונות או לא? והאם היא יכולה לעשות נשק כלשהו לחיי המין ? האם לאונן פעם - פעמים ביום זה נורמאלי..? בבקשה תעזרו לי עם זה....חשוב לציין שאני אומר לעצמי שאני לא יאונן ולא אכנס לאתרי פורנו אני אכשהו מוצא את עצמי חוזר לזה...האם אני מכור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פורום פעיל? למה לא עונים?
אורן12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אתה מכור
שואלת13/06/2008אבל בגילך לא צריך להתרגש כל זמן שזה לא ]וגע בפעילות הרגילה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואלת....מה אתם אומרים מומחי הפום?
אורן13/06/2008זה לא פוגע בפעילות הרגילה שלי.....אז איך קבעת שאני מכור...מצד אחד את אומרת שאני מכור ומצד שאני אומרת שאני לא צריך להתרגש אם זה לא פוגע בפעילות הרגילה שלי...וזה אכן לא פוגע....עדיין לא קיבלתי תשובה משכנעת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות זה דבר מאד טבעי
שואלת14/06/2008אבל כתבתי שאתה מכור לא על האוננות אלא על כך שאתה כותב שניסית להתרחק מאתרי הפורנו ואתה בכל זאת כל הזמן חוזר - זה סימן בדוק של התמכרות.
ואם אני מבלה כל יום בפורומים וכותבת לאנשים, ואפילו מהעבודה לפעמים נכנסת לפורום - זה גם התמכרות, אין ספק.
רק מה? ההתמכרות הזו לא בהכרח מזיקה - אם בנוסף לפורומים שלי אני מתפקדת בעבודה ובמפשחה ויש לי חברים אז אין נזק. אם בנוסף לאוננות שלך מול אתרי פורנו אתה חי חיים רגילים ויש לך חברים וחברות ואתה לא לקוח את זה כתחליף לחברות עם בנות, אז אין עם זה בעיה.
אם אתה חש שזה מפריע לך לחיי המין או לאפשרות לנסות ליצור זוגיות אז תפנה לעזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואלת
אורן14/06/2008אני מודה לך על התשובה .......(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התמכרות ולא חרמנות יתר
14/06/2008זה טבעי לחלוטין, בייחוד אם זה לא על חשבון הפעילות הרגילה שלך.
תמשיך להנות. אני מקווה שבמקביל גם תחפש קשר שיתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)