טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 26 ובן זוגי בן 32 אנו ביחד למעלה משנתיים. אנו מקיימים יחסי מין פעם בשבוע ולעיתים אף פעמיים בשבוע. משום מה, הסקס אינו בסדר העדיפות הגבוה ביותר אצל שנינו אך בעיקר אצל בן זוגי, כך קורה מצב שבמשך סופ"ש אנו עושים כל דבר אחר פרט להקדיש זמן ולשכב. רציתי לדעת האם זה טבעי, האם התדירות שבה אנו שוכבים היא נורמלית? ובמידה והתשובות לנ"ל שליליות מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לשאלתך אני חושב שאין דבר כזה נורמלי כלומר יש ממוצע וסטייה מסויימת מהממוצע. האמת שאין לי מושג מה הממוצע אבל אני כן יכול לומר שהכל תלוי בהרגשה האישית. כלומר יש אנשים שירצו סקס כמה פעמים ביום (אני חח) ויש כאלה שיסתפקו בפעם בחודש כל אחד ומה שמספק אותו פיזית ונפשית. אם שניכם מרגישים שזה בסדר וטוב לכם יחדיו ככה סבבה ואם אחד מרגיש שחסר לו קצת יותר מהשני אז צריך קצת להתפשר אך אם צד מרגיש שחסר לו הרבה יותר מהשני זה הסימן שהגיע הזמן לדבר על הנושא. צריך לבדוק בעצם אם היה שינוי מפעם ממצב ששכבתם יותר ואם כן אז מה השתנה אולי כדי לרענן את יחסי המין ולנסות תנוחות או לנסוע לצימרים להתלבש סקסי וכו'. אם תמיד קיימתם יחסי מין באותה מידה אך כרגע צד אחד רוצה יותר אז על הצד שרוצה לעבוד קשה לעורר את החשק של הצד השני על ידי מידע פנימי של מה מדליק את הצד השני. זאת דעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד