בלי יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלי יחסי מין
    אלכס
    10/06/2008

יש לי בעיה רצינית. אני ואישתי נשואים כבר 15 שנה, אבל בכמה שנים אחרונות אנחנו ממש לא מקיימים יחסי מין.לאישתי אף פעם אין חשק ו/או כוח, ואני עם הזמן פשוט הפסקתי לבקש את זה ממנה. למרות שהיא נראת טוב ועדיין מושכת אותי מאוד.
    אני גם נראה טוב ויש נשים שמתחילות איתי, אבל אני לא רוצה לבגוד .
    יש לציין שאישתי תמיד הייתה מאוד אדישה בענייני מין ואף פעם לא יזמה בעצמה, אף פעם לא העניקה לי מין אורלי ותמיד נתנה לי להבין שמין בשבילה ממש לא חשוב.
    אני דווקה מאוד הואב מין , אבל בשנים האחרונות לצערי רק מאונן, וממש התמכרתי לזה.
    אני לא יודע מה לעשות. אני אוהב את אישתי, אבל העדר יחסי מין "הורג" אותי.
    אישתי לא רוצה אפילו לשמוע על הטיפול או יעוץ זוגי או סקסולוגי.
    מה אני יכול לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלי יחסי מין

הוספת תגובה

• איפה שלא טוב לא נשארים

רועי
    10/06/2008

היי
    אם היא לא מכונה לדבר על הנושא ואם היא לא מוכנה לעשות שום צעד בכיוון שיעזור לזוגיות שלה ויעזור לבנאדם שהיא אוהבת מאוד אז כנראה שאתה לא ראוי לה ועליכם לדבר על פרידה.
    נסה לדבר איתה שוב על רעיון הפגישה עם הסקסולוג נסה להסביר את החשיבות של המין לך ולזוגיות שלכם ואם לא אז לא.
    אין סיבה לסבול חיים פעם אחת ואם לא הולך בקשר אחד יש עוד הרבה דגים בים.
    דעתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מימוש לזוגיות

ענבה
    12/06/2008

שלח אותה הביתה שלה החיים קצרים אם אתה אוהב לזיין תמצא פרטנרית חד וחלק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היתה תקופה כזו

שואלת
    13/06/2008

בדיעבד מסתבר שהגורם היה חוסר איזון של המערכת ההורמונלית שגררם לנזקים נופים לבריאות מעבר לחשק המיני
    לא כדאי לחכות - ממליצה על בדיקה ברפואה מערבית כדי לוודא שמבחינתם הכל בסדר (לבדוק במיוחד בלוטת התריס") ואז לגשת לטיפול הרציני ברפואה משלימה
    אני ממליצה על דיקור סיני או על רפלקסולוגיה, וכשאשתך תתחיל כבר להרגיש טוב ולחור לאיזון גם המיניות תחזור
    ואז - כדאי להתקדם לצעד הבא - אל הטנטרה לשיפור התקשורת והמיניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו