מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על בת זוגיבנוגע לפורנו12/06/2008
אנחנו לעתים מנסים להגיע לשפיכה נשית, לעתים בסקס היא חשה צורך עז להשתין, ואני מסביר לה שההרגשה היא טרום ההשפרצה.. אבל היא תמיד אומרת לי לצאת כי כואב לה והיא לא מסוגלת לעמוד בזה, והולכת להשתין.. אני יודע כמעט בוודאות שהנוזל שייצא לה הוא השפיכה הנשית, אם נמשיך באקט עד לרגע שהיא לא תוכל להחזיק עוד..
בנוסף היא אומרת לי שבשירותים באמת יוצא לה נוזל שברובו שקוף ולא תמיד ממש שתן...
אני מת לעבור את הסף הזה ולגרום לה להגיע לשיאים חדשים... מה אפשר לעשות?!??!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד...
בנוגע לפורנו12/06/2008איך בסרטי הפורנו עושים שלפעמים כמות הזרע שיוצאת לגבר היא כל כך גדולה, שממש ממלאת את האישה כאילו שפכו עליה ממש כוס מים ענקית...? יש איזה טריק שהם עושים שייצא לו יותר? אני בטוח שאין סיכוי שכל הכמות הזאת היא זרע....
ועוד לגבי מאחורי הקלעים... יש לי חברה . ראינו סרט כחול שבו אישה גומרת, ובסרט אחר כשהאישה גמרה היא צעקה והשפריצה לכל הכיוונים באוננות חזקה ומהירה במשך איזה עשר שניות..
האישה בסרט באמת גומרת ? או שהיא רק משחקת?
ודבר שני... חברה שלי ממש נהנתה מהמיצג הזה ורצתה ללמוד איך אפשר להשפריץ, היא ממש חושבת שזה מגרה...
אפשרי להשפריץ ככה? ובכמות הזו? ואם הכמות הזו היא הזויה ולא אמיתית כמו נוזל הזרע שבשאלה הקודמת.. איך עושים את הטריק הזה בסרטים...?! מכניסים לאישה נוזלים לפני הסט ? והאם היא צריכה לעשות תנועת כיווץ כדיי להשפריץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטים
אורי13/06/2008רב השאלות בפנייתך קשורות בפעלולי סרטים.
פנה לבית ספר לקולנוע את התשובות תקבל שם.
בחיים כמו בחיים הגדלים והכמויות קצת יותר צנועים.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבו את הסרטים ותתחילו לחיות
שואלת13/06/2008במציאותלעשות מה שטוב לה ומה שנעים לה
אפשר להגיע ליעוץ אישי או זוגי עם סרוגייט או עם מטפל טנטרי להבנת האורגזמות ולשיפור החבור ביניכם
אבל בגדול, מה שהטנטר מלמדת אותנו זה לקבל את הדברים פי שהם וליהנות במקום שאנחנו נמצאים בו
ואל תדאג ממה שאתה רואה בסרטים - 90% מזויף וחסר ל קשר למציאות, כולל כל האנחות והגניחות שאפילו לא מתחילות לשכנע והשםריצים המטורפים עד התקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)