מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיניאורלי11/06/2007
אני נשואה מזה 9 שנים עם 2 ילדים מקסימים , מזה הרבה זמן שמשעמם לי בזוגיות אבל יתרה מזה אין לי בכלל חשק מיני אני מרגישה סלידה מקיום יחסי מין , בקיצור לא אוהבת את זה בכלל
בעלי כבר הרים ידיים כבר לא דורש ממני , וכמובן שכל בעיותנו הם סביב הסקס
אני הייתי רוצה למצוא את התשובה לתופעה שלי אולי יש משהו שיכול לעזור לי
מאד רוצה לשפר את יחסי המין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
***11/06/2007אוליי תנסי להתאהב בו מחדש, שהכל יהיה מרגש וחדש, כמו כשהייתם נערים, כמו בפעם הראשונה.
תנסי לאהוב אותו הרבה יותר- להגיע לשיא הרשג שלך(ואני לא מדברת על סקס), תדברו, לכו למסעדות ובתי קפה ותשוחחו, למועדונים(אם אתם טיפוסים כאלה) ותנסו להרגיש צעירים ומאוהבים שוב. זה יידרש זמן, ולא בבילויי אחד החשק כבר יחזור..
תנסי להכיר את בעלך מחדש, להתאהב בו מחדש(שימי לב- להתאהב מחדש, לא לאהוב. כי האהבה כבר קיימת, אני מקווה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אורלי11/06/2007במצב שאני נמצאת בו היום הכל נראה אבוד אפילו אני מרגישה שאני לא אוהבת אבל מה הקשר בין סה לכך שלא בא לי בכלל סקס ומרגישה חוסר משיכה מינית גם כשהמצב ביננו טוב
האם בגידה תעשה לי את זה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר החשק הוא רק לבעלך או בכלל ל
ד``ר עידן מיליצ`ר11/06/2007לקיום יחסי מין ו/או אוננות. האם בא לך על גברים אחרים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אורלי12/06/2007לפעמים כן אבל נראה לי שאני רחוקה מזה
כשאני חושבת על זה יותר בכובד ראש אז יש במין 2 דברים שמגעילים אותי ביותר הזרע-השפיך
והאבר מין עצמו
אז מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה מאז ומתמיד?
עידן מיליצ'ר12/06/2007או בזמן האחרון?
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אורלי12/06/2007בשנים האחרונות ועכשיו יותר מתמיד ועכשיו אני מרגישה הכי בדאון שיכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חשבת על פנייה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/06/2007לייעוץ מקצועי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק
ד''ר חגית כהנא12/06/2007לפי מה שאת מספרת את משועממת בזוגיות ואולי גם בעוד תחומים של החיים.
השיעמום הזה משפיע על המיניות ומתבטא בה.
אני מניחה שאם תשקיעו ותשפרו את הזוגיות והתקשורת ביניכם גם המין ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)