שאלה שמציקה לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמציקה לי מאוד
    מירי
    18/02/2007

בעלי עבר לאחרונה ניתוח שבר ע"י לפרוסקופיה ושמו לו סיכות בבטן, כמה זמן יקח עד שנוכל לקיים יחסי מין רגילים ותקינים שוב?
    זה קשה לי מאוד, כי גם אני עברתי תקופה לא קלה ובגלל שיש לו כאבים, הוא לא מסוגל לענות על הצרכים הרגשיים שלי.
    אני מנסה להבין אותו אבל זה קזה לי כיוון שאני צריכה אותו כמה שיותר!!!
    לכן חשוב לי מאוד לדעת כמה זמן יקח עד שנוכל שוב לשכב ביחד?
    תודה רבה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמציקה לי מאוד

הוספת תגובה

• חזרה לשגרה מינית...

18/02/2007

אם לא היו סיבוכים אפשר לחזור לתפקוד מלא תוך פחות מ- 3 שבועות. בכל מקרה, חשוב לחזור לאינטימיות וקרבה אף לפני כן - אין שום מניעה ללטף, לחבק, לנשק ולהתכרבל יחדיו אפילו יומיים אחרי (בתנוחות שלא יכאיבו).

אגב, לא אמורה להיות לבעלך שום בעייה לענות על הצרכים הרגשיים שלך למרות הניתוח והכאבים - השאלה איך את מגדירה בפניו אותם צריכים, והאם מדובר באמצעים פיזיים בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם זה לא עוזר תמיד יש אותי

שפנפנים
    23/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה הכל בסדר ברוך ה'

מירי
    25/02/2007

בעלי הצליח לשכב איתי ולגמור כשבוע וחצי אחרי הניצוח- נכון גדול?
    תודה על כל העזרה והסיוע, זה היה כיף מאוד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו