חוסר תאבון מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תאבון מיני
    לירון
    12/06/2008

שלום רב,
    אני בת 27 ובן זוגי בן 32, אנחנו חיים ביחד וזוג מזה שנתיים וחצי , בן זוגי אינו יוזם יחסי מין איתי ,
    ואין לא צורך בזה בשנה הראשונה היה בסדר אבל לאט לאט זה הלך ומעט והגיע למצב לא מקימיים יחסי מין כמה חודשים טובים חצי שנה -עשרה חודשים , עד שכבר מקיימים הוא אינו מגיע לסיפוקו ואינו מספק אותי , שוחחתי איתו מס' פעמים וטען שאין לו בעיה איתי שהוא נמשך ואוהב.
    כמו לכל זוג בתחילת דרכו יש בעיות כלכליות , קצת משברים מצד המשפחה וכו'...
    הוא ביצע בדיקות הורמונים וכול תקין ,איני מבינה מה עובר עליו אני אישה מינית ומאד אוהבת סקס.
    התיאשתי מהמצב ואני מודאגת מעתיד המשותף רוצה לקבל את דעתכם בנושא ? האם זה תקין עוד עכשיו שאנחנו רווקים ללא ילדים חוששת אני ...
    איך אוכל לעזור לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תאבון מיני

הוספת תגובה

• חוסר תאבון מיני

אורי
    13/06/2008

לירון שלום.
    את / אתם אכן בבעיה גדולה. מי שמתרחק (מתנזר) ממין תקופות כאלה ארוכות כנראה
    שלא נהנה ממין. כל הסיבות שציינת בפנייתך (בעיות פרנסה, משפחה וכו'...) אכן
    יכולות להשפיע על איכות החיים אך לא לגרום לגבר צעיר לא לקיים יחסי מין במשך
    תקופות כה ארוכות של מספר חודשים, חצי שנה ואף יותר.
    יתכן וחברך סובל מבעיה רפואית או נפשית. יתכן ובעברו עבר התעללות מינית.
    תיקון הנושא מצריך התערבות מקצועית של מומחה או לחילופין עלייך לשקול פרידה.
    בכל אופן לא ממליץ לך להמשיך ולהשלים עם המצב הנוכחי.
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסות

שואלת
    13/06/2008

הייתי עושה נסיון לבדוק אם הבעיה היא בלחץ ובטרדה - לצאת לחופשה, לעשות נסיונות לגיוון חיי המין וכד' - אם שם הדברים מסתדרים אז אפשר להנהיג גיוונים כאלו על בסיס קבוע, אולי לנסות להיעזר בטנטרה למשל
    אם גם בחופשה או ביציאה מהשגרה אין לו חשק מיני אז צריך יעוץ רציני של איש מקצוע ואולי טיפול זגי שבעקבותיו תחליטי לאן דרכך מובילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאבון מיני

אורי
    25/06/2008

האם יש התקדמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו