מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריך עזרה..דקל אלקובי13/06/2008
שלום שמי אריק אני מת"א ולומד בבית ספר פרטי לעשירים
אני בן 15 ויש לי חברה בת 15
ב-8 ימים האחרונים עשיתי עלייה כל יום ביד ואני עושה עלייה
בלי שום קשר לשמונה ימים האחרונים הרבה מאוד ביד וזה לא מזיקק ככה ד"ר פה אמר לי..
שאמרתי שאני עושה 6-5 פעמים בשבוע..
ואני מאוד רוצה לשכב איהתהה הגענו למצב של חרמונים אפילו ירדתי לה..
ועשינו סקס יבשש..ואני נורא רוצהה להחדיר לה..והיא לא רוצה עדיין
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
דקל אלקובי13/06/2008אשמח לקבל עצות מאנשי המקום ומד"רים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי לחץ כך את זה בקלות יקח זמן עד
כ13/06/2008שתיהיה מוכנה ועד אז אתה יכול להפסיק לרדת לה בימיוחד אם היא לא יורדת לך או משהו ככה שרק היא מסופקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה לא הוגן כמובן
כ13/06/2008אני לא כל כך הבנתי מה עוצר אותה בדיוק אולי נסה לדבר איתה על זה לעומק כדי להבין למה היא לא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..תקרא
דקל אלקובי13/06/2008היא אומרת שהיא רוצה גיל 16 ואני כבר ממש רוצהה לשכב איתהה היא יפהה
והיא מושכתת אותי בטרוף אני יורד לה היא עשה לי ביד עשינו סקס יבש
אפילו השפכתי עלייה אבל אנלא יודע אני מאוהב בה ואני רוצה לשכב איתה כ"כ
אנחנו כבר שנה ומעל וחצי ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתם כבר הרבה זמן ביחד
כ13/06/2008תגיד לה שזה דבילי סתם לחכות לגיל 16 כאילו מה יעזור לה גיל 16? שזה יראה יותר "יפה" ובוגר?? למה?,איזה מעצבן זה שלבנות אכפת מהגיל והתאריך המדויק בוא הם עושים סקס כאילו שזה באמת משנה משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתן לה את הזמן שלה
שואלת13/06/2008בגיל 15 היא מרגישה שעדיין לא בשלה ליחסי מין מלאים,
כדאי לוודא אתה שהיא נהנית ממה שאתם עושים כמו שאתה נהנה, ולהמשיך בחברות כמה שיתאים לשניכם. לא כדאי ללחוץ עליה ליחסי מין, ובטח לא לסחוט אותה כמו שהציע פה מישהו.
הפעם הראשונה היא מיוחדת, תנו לעצמכם להגיע אליה לאט לאט ובקצב שמתאים לשניכם.
והכי חשוב: ביום שתחילטו כן לעשות את זה, אל תשכחו את הקונדום. הדבר האחרון שהיא צריכה זה הפלה בגיל 15 או 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת "ליסחוט" אותה
כ13/06/2008הם כבר יותר משנה ביחד והם מיתנסים בסקס ואין מה לוודות שהיא נהנת הוא יורד לה מין הסתם זה לא להנאתו או משהו,יש הבדל בין לא מוכנה והיא בת 15 בין לא מוכנה כי היא עוד לא בת 16 העובדה שהיא תיהיה בת 16 לא תהפוך אותה ליהיות מוכנה יותר לסקס יותר מימה שהיא עכשיו תחשבי שניה בהיגיון כניראה שהיא חושבת שיותר "מתאים" לעשות את זה בגיל 16 זה בראש שלה וזה טעות זה שזה מתאים לאנשים שלא ממש ניראה להם סקס ליפני גיל 17-18 לא הופך את זה לנכון,זה לא משנה אם היא בת 15 או 16 יש להסביר לה שלחכות אם זה סתם לגיל 16 זה בסופו של דבר מעשה נורא מיותר ואין מאחורי זה היגיון או משהו זה סתם ניראה לה יותר מתאים כי זה קצת יותר מבוגר זה לא קשור למוכנה או לא וגם זה לא "ליסחוט" אותה להסביר לה שזה טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקריאה
דקל אלקובי13/06/2008אני ממש לא יודע מה צלעשות עברנו הרבה דברים ביחסי מין כמעט הכולל..חוץ ממציצה ואני לא יודע איך לומר להה זה בא לי מאהבה והכול אני כל הזמן עושה ביחד וחוש שאני שוכב איתה מה לומר לה?אני רוצה אותה אבל היא לא רוצה לפני 16 ואני כבר ממש ממש רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני רוצה להיות מיליונר
רועי13/06/2008תזדיין בסבלנות !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיראה זה פשוט
כ13/06/2008תסביר לה שאין שום סיבה לחכות לגיל 16 זה לא באמת ישנה משהו וזה באמת מיותר חשוב שהיא תדע את זה,להרבה בנות יש הרבה פעמים גישה מוטעת לגבי מין וחושבות שרק מגיל מסוים בצורה אוטומטית אפשר לעשות את זה או "מתאים" לעשות את זה,בעיקרון את צריך לדבר איתה על זה אין אפשרות אחרות אחרת נסה להסביר למה זה מיותר לגמרא לחכות עד גיל 16 וכמה שאין בזה היגיון ביכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקרא..
דקל אלקובי14/06/2008רועי דבר חפה ולך תחפש את החברים שלך כסף לא הכול בחיים ותאמין לי יש לי הרבה..
ודבר שני מה אני אמור להגיד לה?איך אני אמור לפנות אלייה?..מה אני יגיד לא צריך לחכות?
שבת שלום ולילה טוב נמשיך את הדיון מחר בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אוהב?
עוז4614/06/2008בא נגיד ישר
אתה צריך להחליט, או שאתה אוהב אותה באמת, אבל באמת
או שאתה, ורק אתה צריך.
בכל מקרא תגיעו למין מלא והשאלה מתי?
אם חברתך לא תהיה מוכנה עדיין ורק בגלל הלחץ שלך תקימו פעילות מינית מלאה
תאבד אותה מהר מאד.
אז... תחשוב פעמיים.אתה אוהב אותה?, אתה מחבד אותה?
והגיל לא במשחק בכלל.
מנסיון, כדאי לחכות להקשיב ולאהוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
דקל אלקובי14/06/2008אבל אני ממש ממש אוהב אותה וזה כל כך בוער בי איך אני אמור להרגיע את הסיפוק הזה עד שנשכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלך על רומנטיקה
שואלת14/06/2008תצאו לבלות, תטיילו יחד, תדברו הרבה ותחזקו את האינטימיות והחברות ביניכם
אם החשק המיני מאד חזק והיא מוכנה אז אפשר להתעלס בלי חדירה ולהגיע לסיפוק,
אבל אל תדחוף אותה למקום שלא מתאים לה
גיל 15 זה לא ממש גיל לכניסה למתכונת של יחסי מין סדירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
דקל אלקובי14/06/2008כבר עשינו מין ללא חדירה כלומר סקס יבש והשפכתי עלייה איזה 5-7 פעמים מה לעשות במקום זה לומר לה שתרד לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה יורד לה אז אין סיבה שלא תרד
כ14/06/2008לך,אם זה מספיק שתרד לך עד שהיא תיהיה בת 16 ויהיה אפשר להיתעלם מהעובדה שזה דבילי לחכות סתם שהיא תיהיה בת 16,ולשואלת אי אפשר לומר וליקבוע כעובדה מאיזה גיל כדי לעשות סקס ובטח שלא את יכולה ליקבוע את זה אין גיל לסקס כל אלו כמוך שמנסים ליקבוע גיל מסוים בוא "מתאים" לעשות סקס כביכול עובדים על עצמם כי זה מישתנה מבן אדם לבן אדם ותמיד יש מיקרים שונים,וסתם בקשר אליה זה לא שהיא לא מוכנה היא סתם חושבת שאם היא תעשה את זה בגיל 16 זה יהיה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון שזה משתנה מאדם לאדם
שואלת14/06/2008אבל בודאי שילדה שחשה שהיא עדיין לא בשלה ליחסי מין - אז היא לא בשלה!
הדבר האחרון שצריך לעשות זה ללחוץ עליה לעשות משהו שלא מתאים לה, ואם היא תיכנע ללחץ היא לא תרגיש טוב עם זה (במקרה הטוב - במקרה הרע זו תחושה של אונס)
אין שום סיכוי להצליח בזוגיות שקמה ממקום של לחץ ולא ממקום של הקשבה וכבוד לצד השני - וזה נכון בכל גיל, וגם למי שכבר חותה יחסי מין יש את הזכות לקחת את הזמן שלה ולהחליט באיזה קצב היא מתקדמת עם חבר.
בודאי כך כאשר מדובר בגיל צעיר שבו הבשלות האישית והמינית רק מתפתחת, וקיום יחסי מין אינו נורמטיבי.
מי שחשה בטוחה בעצמה ובאהבה לבן זוגה ומתחילה לקיים יחסי מין כבר בגיל 15, זה בסדר מבחינתי (אך אוי המוסר הכפול - יש לי קושי אם זו הבת שלי), אבל המקרה כאן הוא בפירוש לא המקרה הזה - הילדה אומרת בפירוש שהיא לא מעוניינת, ואתה מנסה לעודד את החבר שלה ללחוץ עליה בלי רחמים עד שתסכים. מה קרה? מי אמר שחייבים? בלי זה אין חברות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות בסבלנות שהיא תהייה מוכנה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/06/2008ועד אז תעשו הכל חוצ'מ...
תמיד יש מה ללמןד ולהשתפר ללא קשר למין מלא!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-כ' ל-עידן מלצ'ר ול-שואלת
דקל אלקובי14/06/2008תודה רבה לשלושתכם..
עזרתם לי מאודד אדברר איתהה על כךך
ואם עדיין היא תעמוד על גיל 16
נעשה הכול חוץ מיחסי מיןם מלאים ואחכה לרגע..
נ.ב.
מצטער שקראתי לעצמי אריק זה היה אילום שם
אבל אין צורך כל השאר נכון אני באמת עשיר ולומד בבית ספר לעשירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מציעה שגם לא תעמוד על גיל 16
שואלת14/06/2008תן לה את כל הזמן שהיא צריכה, גם אם זה יקרה בגיל 17 ורבע ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)