מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בבצוע - זיקפה לא רצופהועקנין משה18/02/2007
אני בן 57, מקיים יחסי מין בתדירות נמוכה מאד עם אשתי. לאחרונה לאחר הפסקה ארוכה ניסינו לחזור לשיגרה זו וכן לקיים יחסים. מסיבה לא ברורה כל פעם שאני רוצה לבצע חדירה , הפין נופל לי ונסוג. אין לי בעיה באוננות, דבר שאני עושה מספר פעמים בשבוע , במשך תקופה די ארוכה.
האם ויאגרה יעזור?
מה המלצתך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לאחר תקופת המנעות...
18/02/2007כאשר עושים הפסקה ארוכה, לעיתים העסק "חורק" כשמנסים לחזור. ממש כמו רכיבה על אופניים לאחר הפסקה ממושכת. נשאלת השאלה למה הפסקתם? האם המשיכה אינה כפי שהייתה? מה קרה כשניסיתם לחזור?
עצם העובדה שאין בעייה באוננות מצביעה על כך שאתה יכול לתפקד גם בלי כדורים. ויאגרה ודומותיה יסייעו, כמו שגלגלי עזר מסייעים למתקשה לרכב על אופניים. אבל אפשר בלי.
תקרא כאן על התופעה של חרדת ביצוע (תוך שימוש במנוע החיפוש) ועל האמצעים להתמודד עימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מאביעד
ועקנין משה22/02/2007הפסקתי לקיים יחסי מין בהדרגה מאחר ולא היתה מצידי התלהבות לקיים יחסי מין עם הפרטנר שלי. זה הפסיק להיות מעניין.
עכשיו אחרי הפסקה של 8 חודשים, קשה גם להגיע בנסיונות יחד במיטה לזיקפה, וכשזו מגיעה ונעשה נסיון חדירה, יש לי נפילה מהירה מאד.
יתכן והבעיה נעוצה בפחד. באוננות כאמור אין שום בעיה. נהפוך הוא.
אינני רוצה בגילי כבר להפסיק.
יש לי שיתוף פעולה עם אשתי. אך קשה לי לתקן את המצב כרגע.
מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור בהדרגה...
22/02/2007מציע שתחזרו בהדרגה למצבים אינטימיים בלי נסיונות לחדירה, מבלי להיות תלויים בזקפה. אינטימיות שלא לצורך גמירה וסיפוק בחדירה, אלא של חיבוקים, לטיפות, נישוקים, ליקוקים וגילויים שאולי כן יובילו בהדרגה ליותר התלהבות מצידך.
הפחד שאתה מתאר מוריד את הזקפה. אז לאט לאט... ואם אתם לא מצליחים לבד תוכלו להעזר באנשי מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שזה הצליח!
ועקנין משה26/02/2007באמצעות הויאגרה - ורצון משותף של הזוג עצמו.
כיף שזה עובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף טוב הכל טוב...
01/03/2007ונסה גם בלי כדורים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)