שאלה בנוגע לפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לפורנו
    מעיין
    16/06/2008

שלום רב.
    אני יוצאת עם בחור שנה , אנחנו כבר גרים ביחד - מהרגע הראשון שהתחלנו לצאת יש לנו סקס בריא ונפלא וגם היום אחרי שנה אנחנו בממוצע פעם ביום עושים סקס ( ישנם ימים שגם יותר ) ונמשכים אחד לשני מאוד - לאחרונה שמתי לב שחברי צופה בפורנו - הוא לא הכחיש זאת אבל אני מחורפנת מהעובדה הזאת ולא מבינה אם זה נורמאלי - אם הוא אחרי כל זה עדיין לא מסופק - אם אני צריכה לחשוש לעתיד ומה נחשב לנורמאלי - ומתי זה הופך לאובססיה ?

אשמח לקבל ייעוץ מקצועי הנושא - כדי לא לחדור לו לפרטיות יותר אבל גם להסיר ממני את החששות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לפורנו

הוספת תגובה

• השאלה הזאת עלתה לא פעם

רועי
    17/06/2008

ואני אישית הגבתי עליה
    אני ממליץ לך לקרוא בשירשורים אחורה :-)
    ובכמה מילים.
    זה נורמאלי תזרמי איתו ואם לא איתו אז תזרמי עם הרעיון.
    ובעוד כמה מילים.
    גברים שונים מנשים תביני את זה הבנת הכל צרכים שונים וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קשור יש לא קצת נשים שרואות

A
    17/06/2008

פורנו זה לא ממש רלוונטי לעשות מיזה הבדל בין נשים לגברים,אם הוא רוצה ליראות פורנו שיראה בסך הכל זה מהנה זה לא דווקה אומר שזה קשור אלייך הוא אוהב פורנו זאת לא סיבה שהוא צריך להפסיק אם זה ביגלל שאת שוכבת איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת..

מעיין
    18/06/2008

אני ממש לא מצפה\ ביקשתי שיפסיק - זה פשוט נראה לי קצת מוגזם כשזה כל יום - בשביל זה אני מתייעצת עם גוף שלישי - כדי לדעת שכולם ככה ושזה לא חריג - ובכדי לא להציק לו..... האם צפייה בפורנו באופן יום יומי - היא נורמאלית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט למה לא? גם אני צופה הרבה

A
    18/06/2008

בפורנו אין בזה פסול גם כל יום מידי פעם ליראות אז מה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורמלית ורצויה תני לבנאדם להנות ממה

רועי
    19/06/2008

שגורם לו להנאה.
    אולי גם שיגביל את כמות קניות שנשים עושות כי זה לא נורמלי שזה שונה מהכמות שגברים עושים וכו'.
    זה על אותו משקל
    גברים ונשים שונים
    כל אחד נהנה מדברים אחרים ובכמויות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו