טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום למומחים, יש לי משהו שמפריע לי ואני רוצה לקבל קצת ייעוץ.
אני נשוי שלוש שנים, וחיי המין שלנו מעט מונוטוניים. כשאנחנו במיטה הכל בסדר, אבל אנחנו לא עושים את זה הרבה (פעם בשבוע בערך) ואין יותר מדי תשוקה.
מזה שנים רבות, עוד לפני שהכרתי את אשתי וגם כשהייתי במערכות יחסים עם נשים אחרות, אנינוהג לאונן כמעט בכל יום, לעתים רבות יותר מפעם אחת. אני נהנה מזה, העניין הוא שאני מרגיש קצת כמו מכור וקצת כמו בוגד באשתי, שאותה אני אוהב מאוד.
אשתי טיפוס לא מיני כל כך. היא יוזמת לעתים רחוקות ולרוב זה בא ממני. כנראה שהתרגלתי והשלמתי עם זה ואני מעדיף להשלים את החסר לבדי.
אני מניח ששיחה איתה יכולה לפתור הרבה בעיות, אבל רגע לפני - האם ניתן להגדיר הרגל של אוננות בתדירות קבועה של פעם -פעמיים ביום כגורם שלילי?
תודה, הר נבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אוננות פעם פעמיים ביום אם אינה פוגעת בתפקוד היומיומי אינה התמכרות. יחד עם זאת אם היית רוצה יותר מין עם אישתך גלה יוזמה, שוחח איתה, תפתה ותפנק אותה. אין לי ספק שהשתדלות כזו תשדרג את חיי המין שלכם ותפחית אוננות \
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד