מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למנהלי הפורום..המתלבטת19/02/2007
היי
יש לי בעיה רצינית.. אני בת 28 ועדיין בתולה. אני נראית מצויין, כך שהבעיה לא נובעת מחוסר בטחון.. אלא מפחד מהאקט עצמו. היה לי חבר שלוש שנים, גרנו ביחד, ניסינו אבל כל פעם היו כאבים, עד שבאיזה שלב פשוט הוא התייאש, והפסקנו לנסות, הקשר היה חזק וטוטאלי, עד כדי כך שהחזקנו מעמד זמן רב בלי חדירה.. (3 שנים!) זו הייתה אהבת נפש. הלכתי לבדיקות אצל גניקולוג והוא אמר שאצלי הכל בסדר, שאין לי שום בעיה..(הלכתי אליו מס' פעמים נוספות,ליתר בטחון) אמר שהכל אצלי בראש. באיזה שלב כבר היה לו (לחבר) נמאס, ונפרדנו לפני שנתיים. יצאתי פה ושם עם אחרים אבל פסלתי אותם כבר בדייטים הראשונים, גם מהפחד, אבל יותר מהפדיחה.. אף אחד לא יוכל להבין איך בחורה כמוני, (לומדת לתואר שני, נראית טוב, מה גם שאין לי אופי שעשוי להרחיק אנשים.. אני קלילה, טבעית ולפעמים אפילו עם חוש הומור, לא טיפוס מופנם וסגור או משהו כזה, סהכ נורמלית לכל הדעות) מגיעה למצב כזה של חוסר נסיון משווע?
רציתי גם לדעם האם בגיל מופלג שכזה, נעלמת האלסטיות? ז"א, האם בגלל שלא "תרגלתי" את הוואגינה כל השנים, אני לא אהיה גמישה בשעת הצורך, כי אם כן זה עשוי להיות מאוד לא נעים...
אשמח לקבל תשובה. אם יש מה לעשות בנדון כי חבל על כל הזמן ש"בוזבז" כי אני יודעת שזה אמור להיות תענוג צרוף, לא יזיק לי איזה כיוון שיעזור לי לתפוס אומץ לפני שיהיה מאוחר מדי ואהיה בתולה מדובללת בת שבעים...תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי למרפאה לטיפול מיני!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/02/2007כנראה שמהפחד את מתכווצת..... וגיניזמוס....
יעזרו לך!!!
אל תחכי עוד 3 שנים!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מנחם אותך....
לירן20/02/2007אני בן 37 ,ובין גיל 24 לגיל 31 לא קיימתי יחסי מין. בגיל 24 קיימתי יחסי מין פעם אחת בלבד.הייתה לי באמצע חברה שהיתה גדולה ממני בשלוש שנים (אז הייתי בן 30,היא 33. והיא גם נורא חששה מיחסי מין,כך שגם איתה לא קייתי יחסי מין).
כשהתחלתי לקיים יחסי מין שוב בגיל 31, הרגשתי פחד, חשש מזה שלא תהיה לי זקפה ואיך יהיו הביצועים שלי.כשהכרתי את אישתי בגיל 31 ו"חזרתי" לקיים יחסי מין, אכן כך היה. עם קצת עזרה והבנה ממנה הכל הסתדר. מייעוץ שקיבלתי, הבנתי שהכל בראש שלנו, גם גברים וגם נשים.
אני לא מומחה,אבל,נסי את לכוון את בן זוגך ושלוט ביחסי המין, בקצב שלהם. אני בטוח שטם יש אהבה אז היא תנצח, לכן אם את תובילי את העניינים, ותעשי זאת באופן ובצורה שהגוף שלך יקבל את בן זוגך בהדרגה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ד"ר מיליצ'ר ולירן
המתלבטת21/02/2007קודם רציתי להגיד לך, מיליצ'ר, שאשמח לפנות לטיפול, אבל יש לי מס' שאלות: האם טיפול סקסולוגי הוא טיפול מיני , וגניקולוגי או גם פסיכולוגי? מה צפוי לי במידה ואפנה לטיפול שכזה? מה הזמן הממוצע למשך הטיפול? כמה פגישות בערך, ומה העלות?
ולירן, תודה על השיתוף שלך. מאחלת לך המון הצלחה עם אשתך. פעם כשהייתי אחרי צבא, עד גיל 23 לא היה מצב שאגע במישהו באיבר. נגעלתי מהעניין עד שהכרתי מישהו, (החבר שהיה לי 3 שנים) והוא גמל אותי מהרתיעה. הוא לא הלחיץ, אבל פעם אחת הוא נראה קצת מבואס ומודאג, שאלתי אותו מה הבעיה, והוא סיפר לי דוגרי.. שהוא צריך מגע. ואז הרגשתי מין עצבות, לא האמנתי כמה זמן הוא "סחב" את זה (הודיע לי רק אחרי שנה (!!!) שהיינו יחד)], חשבתי שהרתיעה אפילו העליבה אותו. אז "נלחמתי" ברתיעה שלי, ועשיתי הכל כדי לגרש את המחשהבות, כי הבנתי שזה דברא מאוד בסיסי.. ואם כבר אין חדירה, עדיף לענג, שיהיה מבסוט.. הוא לא לחץ, מספיק היה לי רק המבט שהיה לו. עם הזמן ראיתי כמה שטוב לו, זה באיזה דרך מוזרה גם הוסיף לי לאגו, וגיוונתי וקצת שכללתי את טכניקות המגע, ועם הזמן גם הרתיעה נעלמה ואת מקומה תפס הסקרנות..אבל עדיין כשזה הגיע לאקט- נסגרתי (ובזה אני צריכה לטפל.) בקיצור- רק כנות. תגיד לה שהעניין מדאיג אותך, תסביר לה, והיא כבר תבין. כיוונונים רק מלחיצים, אפילו העדינים ביותר. יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם !....
ד``ר עידן מיליצ`ר21/02/2007הטיפול הסקסולוגי- טיפול מינ י ...(אותו דבר)...הוא שילוב של טיפול רפואי וטיפול פסיכולוגי (בדרך כלל בגישה התנהגותית קוגניטיבית ) משולבים יחד. יש אבחון של הבעיה ברמה רפואית וברמה פסיכולוגית, ולאחר האיבחון מחליטים איך יהייה יותר נכון לטפל.אנני יכול להגיד לך מה משך הטיפול כי צריך קודם לאבחן, כל מקרה לגופו. הטיפול מסובסד ע"י קופות החולים.
לא לחכות..... יש מה לעשות!!!
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עידן מיליצ'ר!
המתלבטת22/02/2007תודה רבה על המידע! נראה לי שאפנה לטיפול המשולב שציינת. מאיפה מתחילים?.. האם קיימת רשימה כלשהי של מרפאות או מטפלים מאזור המרכז, שעובדים עם קופ"ח כללית? אם כן, היכן ניתן להשיג רשימה שכזו, והאם יש לך המלצות בשבילי? כיצד ניתן לדעת איזה טיפול הוא הטוב ביותר ולמי לפנות (אם יש דרך לעקוף את רופא המשפחה ולגשת ישר, בלי מבוכה מיותרת, אשמח)
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את גרה?!
עידן מיליצ'ר22/02/2007במרכז זימון תורים של קופ"ח כללית ידעו להפנות אותך ישירות, בהתאם למקום מגורייך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)